Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Visual Hotel

(COM-PASSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Egyedi kezdvezményeket biztosítunk az árajánlatkérés függvényében.

Ára: 16 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 15 200 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

397,93 KB
2021-01-28

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Szállodai szoftverünk jó választás lehet azoknak akik egy egyszerű, könnyen megtanulható szállodai programot keresnek, a szobafoglalások, vendég fogyasztások és az online számlázás kezeléséhez, a statisztikák vezetéséhez, illetve az NTAK adatszolgáltatáshoz. Channel Managerrel kiegészítve a különböző OTA (online foglalási oldalak) szolgáltatókkal is összeköthető a rendszer.

Foglalások rögzítése: A beérkező foglalásokat fel kell vezetnie programunkba, így könnyen át fogja látni, hogy mikor hol van még üres szobája, kiadható helye. Miért jobb mint a papír? Sokkal könnyebb rajta javítani és több javítás után is olvasható marad. Ezen felül a műveletek naplózottak, így ha kíváncsi, hogy ki rendezkedett, könnyebb visszakeresni. És amit a papír nem tud: Egy adott időpontra vagy időszakra keres Önnek üres, még kiadható helyeket. A foglalás behúzását követően ki kell töltenie egy adatlapot melyen szerepeltethető a vendéggel kapcsolatos minden információt (mennyiért kapja a szállást, milyen ellátást kap, milyen cégnévre fog számlát kérni, stb.). A felvitt adatok a későbbikben bármikor módisíthatók. a foglalások pedig igény szerint áthelyezhetők, fixálhatók vagy eltörölhetők. Amennyiben csoportokat is fogad, lehetőséget biztosítunk azok egyszerű rögzítésére is. Előlegszámlák kezelése: A programban lehetősége lesz a vendégek részére előlegszámla kiállítására, amennyiben kértek a vendégtől előleget a szállás lefoglalásakor. Az előleg kezelését azért praktikus a programmal végeznie, mert a számlázással egyidejűleg a vendég foglalásánál egy pillanat alatt vissza tudja keresni, hogy mikor és milyen formában, mennyi előleget fizetett. Ráadásként programunk a végszámlából automatikusan le fogja vonni a befizetett előleg összegét, ami így garantáltan nem felejtődik el és pontos lesz. Vendég számlák vezetése: A vendéget, miután megérkezett a szállodába, érkeztetni kell, ennek hatására megnyílik a szobaszámlája. A vendég tartózkodása alatt ezen a számlán gyűlnek a terhelései, fogyasztásai. A számlájához be tud állítani automatikus terheléseket, ilyen a szállás költség, IFA, pótágy, reggeli, stb., melyek az éjszakai zárással terhelődnek. Az automatikus terhelések mellett pedig bármikor ráterhelhet egy szolgáltatást vagy minibár fogyasztást a szobaszámlájára. A terhelendő szolgáltatásokat Ön határozza meg, így az tetszőleges lehet. Kiegészítő moduljainkkal lehetősége nyílik a telefonbeszélgetések és az éttermi fogyasztások automatikus felterhelésére a vendég számlájára. Amennyiben csoportokat is fogad, lehetősége lesz gyűjtőszámla vezetésére is. De bármikor könnyedén megoldhatja egy több szobát foglaló család számlájának az egyesítését is. Fizettetés: A vendég fizethet előre, többször a tartózkodása alatt vagy távozáskor. Mivel a terhelések folyamatosan történtek a vendég számlájára, fizetéskor már csak a számla gombot kell megnyomnia. A programot kétféleképpen kérheti, így eldöntheti, hogy fizettetéskor programunkkal állíthatja ki a hivatalos számlát vagy sem. Programunk különböző fizetési módokat és fizető eszközöket (bankkártya, üdülési csekk) támogat, melyek rögzítésével az elszámoltatás is tiszta képet fog adni.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás

Kérdések a termékkel kacsolatban