A digitalizáció egyre elengedhetetlenebb a mikro-, kis- és középvállalkozások üzleti céljainak megvalósításához, az ezt halogató cégek azt kockáztatják, hogy lemaradnak versenytársaikkal szemben. A felmérések alapján azonban különösen a hazai mikro- és kisvállalkozások digitális felzárkózása mutat jelentős lemaradást. Pedig minden vállalkozásnál, a legkisebb cégeknél is felmerülnek olyan feladatok, amelyek automatizálhatók. A digitalizáció megoldást kínálhat régóta fájó pontok felszámolására is.

A munkafolyamatok digitalizálása, automatizálása vagy éppen egy webáruház fejlesztése lehetővé teszi a költségek, a kapacitás és munkaerő optimalizálását. Az ezáltal elért hatékonyságnövelés értékes időt és pénzt takarít meg Önnek és munkatársainak, végső soron a versenyképességet is javítva.

Nincs veszítenivalója, hiszen a Modern Vállalkozások Programja díjmentes, testreszabott szakértői támogatásának igénybevételével nem kötelezi el magát semmire, viszont nagyon sokat nyerhet vele.

A Modern Vállalkozások Programja az alábbi területeken ajánl térítésmentesen segítséget a hozzá forduló, hazai, vidéki mikro-, kis- és középvállalkozásoknak:

Díjmentes infokommunikációs tanácsadás helyben, vállalkozásánál, annak érdekében, hogy kényelmesen, a saját asztalánál kapja meg kérdéseire a választ. Külső szakértői nézőpontból felmérjük vállalkozása működését, és az üzleti tervezéshez nélkülözhetetlen reális helyzetképet adunk annak digitális fejlettségéről. A cégére szabott fejlesztési koncepcióban pedig konkrét megoldási javaslatokat is teszünk. Kizárólag a Modern Vállalkozások Programja keretében érhető el a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV) minősítés.

Minősített informatikai megoldások, egyedi kedvezmények, segítünk a döntéshozatalban, a megfelelő termék, megoldás kiválasztásban. A Program az általa kiajánlott termékeket és szállítókat előzetesen, egy összetett, szigorú eljárás alapján minősíti.

Érdekes, könnyen fogyasztható digitális tudástár, hogy a „domain”, a „cloud”, vagy a „SEO” ne legyenek többé idegen fogalmak, hogy információt kapjon arról, hogy mire jó a CRM, az ERP, vagy mit nevezünk biztonságos adattárolásnak.

Tájékoztató napok, szakmai rendezvények, hogy találkozhasson releváns informatikai megoldásszállítókkal, megismerhesse szolgáltatásaikat, érdekes, tematikus előadásokat hallgathasson meg az informatika legújabb trendjeiről, a vállalkozásokat érintő és informatikai megoldást igénylő jogszabályi változásokról, kötelezettségekről.

Ha Ön informatikai megoldáskereső vállalkozás, vagy éppen megoldásszállító, szolgáltató, keresse tanácsadónkat, csatlakozzon a Programunkhoz és ismerje meg számos egyéb, egyedi szolgáltatásunkat! Lépjen velünk kapcsolatba! Regisztráljon Ön is a Modern Vállalkozások Programjába!