Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Weboldal / Webáruház / Landing oldal készítés

(Maximum Business Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Célunk a magyar vállalkozók támogatása oly módon, hogy termelő- és a vállalkozásuk számára értékes weboldalakat hozzunk létre!

Ára: 10 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 9 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

320,35 KB
2021-03-17

Termék kategorizáció

Internetes értékesítés (webáruház)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

5

feldolgozóipar
Darno-Hús
oktatás
Zeneakadémia
villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás
Kertvill Villamossági Szaküzlet
kereskedelem, gépjárműjavítás
Coop Online
kereskedelem, gépjárműjavítás
LauraShop

Termelő weboldal, webáruház, webshop és landing oldal építése Mi marketinges szemmel építünk WordPress (WP), ShopRenter és egyedi fejlesztésű oldalakat, melyek marketinges működés során több pénzt hoznak a Megbízónk bankszámlájára. Fennállásunk alatt több mint 550 weboldalt építettük és ezek közül számos olyan oldal volt, hol azonnali bevételeket kellett elérni.

1. SEO (Kereső Optimalizáció) szempontoknak megfelelően építjük a weboldalt. 2. Az oldalfelépítés előtt készítünk egy célközönség kutatást (demográfiai és pszichográfiai szinten) és konkurens auditot. Ez abban fog segíteni, hogy a tartalmakat, színeket, szimbólumokat, elrendezést, felépítést miként csináljuk meg. Így marketing pszichológiai elemeket alkalmazva készül el az új oldal. 3. Remarketing pixeleket építünk az oldalba, hogy a Megbízónk hirdetni tudjon Facebook- és Google rendszereken keresztül azokat, akik már jártak az oldalon. 4. U.X. design szerint építjük a webet, tehát felhasználó barát lesz az oldal, a mai trendeknek, követelményeknek megfelelően átlátható lesz, gyors döntéshozatalra alkalmas. A felhasználói élmény magasabb lesz rajta. Az egész design-t úgy alakítjuk ki, hogy több kapcsolat felvételi rész legyen benne és a kialakítása jobban vezesse a látogatókat a céloldalakra (webshopra vagy ajánlatkéréshez). 5. Google indexeléseket csinálunk rajta és Google Analitics-hez hozzáadjuk az oldalt. Így az algoritmus előrébb pozícionálja az oldalt, hiszen érzékeli, hogy a saját termékei vannak rajta. A Google Analytics-el pedig mindent mérni tud a Megbízó az oldalon, ami marketing szempontból fontos. 6, Megtesszük a kellő biztonsági intézkedéseket és védelemmel látjuk el az oldalt, így nem kell a Megbízónknak aggódni, hogy nem elég erős az oldal mögötti biztonsági rendszer. 7. 9 díjnyertes oldalt és 4 Év WEbshopja Versenyen nyert oldalt építettünk, így a legfontosabb felépítési elemekre odafigyelünk.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban