Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Statikus II.

(Tangens Kereskedelmi és Konzultációs Korlátolt felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A kedvezmény a csomagban található egyes szoftverekre és a tanácsadásra vonatkozik. A csomagok tartalmának kialakítása egyénileg is lehetséges.

Ára: 2 515 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 389 250 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Táv- és csoportmunka támogatás, Munkafolyamat irányítás , Térinformatika (GIS)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A csomagot statikus tervezőknek ajánljuk, akik a szerkezettervezői munkájukat nem csak 2D-ben, hanem 3D-ben is szeretnék prezentálni. A program alkalmas a BIM filozófia szerinti tervezésre és együttműködésre. A tartószerkezeti számításokhoz és méretezésekhez 15 programmodul szabadon választható a FRILO programcsalád kínálatából.

Az épületmodellezés az Allplan intelligens építészeti objektumaival (fal, födém, alap, ajtó, ablak, tető, lépcső, stb.) történik. A program síkkezelője a szintek, szinteltolások egyszerű beállítását segíti. Vasbeton tartószerkezetek az elkészített 3D épületmodellből a tetszőleges helyen megadott metszeteken és nézeteken szerkeszthetők. Vaslisták, betonacél kimutatások, hajlítási alakok a modellből automatikusan származnak. Igény szerinti átpozícionálásra mindig van lehetőség. Acélszerkezeti modellezés a program könyvtárából származó acélprofilok segítségével LOD 300 szinten valósítható meg. Az ajánlat része az Allplan Engineering építőmérnöki programcsomag, a Bimplus felhő alapú együttműködési és feladatmegosztási platform. Más programokkal az adatcsere IFC, DWG, DXF, PDF és további mintegy 40 fájlformátumban valósítható meg. A FRILO programok a teljes épület statikáját képesek kezelni. Alapozás, falazatok, vasbeton szerkezetek, acélszerkezetek, fa- és egyéb anyagú konstrukciók méretezhetők. Az egész épület erőjátéka jól értelmezhető ábrákon követhető.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • építőipar
  • információ, kommunikáció
  • ingatlanügyletek

Kérdések a termékkel kacsolatban