Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Modus - Értékesítés, áruforgalom

(Modus Számítástechnikai Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Az alapár 5 felhasználó linceszének az ára, melynek díjára 5% kedvezményt biztosítunk vevőinknek.

Ára: 230 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 218 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Vállalati portál

Telepítés helye

Telepített szoftver

Értékesítést, és áruforgalmat támogató szoftver. Mindig a pontos, naprakész adatokkal hozhat döntéseket. A program segítségével tovább növelheti a vállalata hatékonyságát. Paraméterezéssel és szoftverfejlesztéssel vállalatra szabott programot kínálunk, mely a hatályos jogszabályoknak maximálisan eleget tesz.

Részletes bemutatás: Értékesítés, áruforgalom Főbb jellemzők: - Az áruforgalom típusa szerint lehet értékesítés (belföldi, export), raktárközi vagy belső átadás. - Különböző számla és szállítólevél formátumok. Kétnyelvű export számlák. - Adatkapcsolat vevőkkel és disztribúciós cégekkel (EDI, B2B, B2C, egyéb). - Az értékesítés ügynökök szerinti nyilvántartása. - Készletfoglalás. - A fedezet nélküli rendelések engedélyezése vagy tiltása. - A számlázásnál több féle összevonás történhet: ->Összevont számla a központnak ->Összevont számla az üzletnek ->Szállítólevelenként külön számla (a központnak vagy az üzletnek) - Gyűjtő számla vevőnként beállított heti, kétheti vagy havi időszakra. - Túrajárat szervezés, túrajárati napok nyilvántartása. - Nagyszámú értékesítési kimutatás időszakra, idősorra, értékesítési rangsorok. - Értékesítési ügyfélszolgálat (call center) szoftveres támogatása. - Értékesítési szerződések nyilvántartása. Az ügyféladat nyilvántartás: - A belföldi és külföldi ügyfelek (szállítók és vevők) egységes ügyfélnyilvántartásban szerepelnek. - Egy ügyfélhez tetszőleges számú telephely (üzlet) vihető fel. - Az ügyfelek több dimenzió szerint csoportosíthatók. - Az ügyfelek illetve telephelyeik földrajzi elhelyezkedésük szerint régiókba, régión belüli területekhez sorolhatók. - Ügyfelenként személyi nyilvántartás készíthető. - Ügyfelenkénti hitelkeret és likviditás vizsgálat. - Ügyfél bankszámla nyilvántartás. Az értékesítési árak rendszere: - A rendszer nagykereskedelmi (nettó) áras és fogyasztói áras (áfát tartalmaz) értékesítésre alkalmas. - Több árkategória képezhető. - Vevőnként megadható, hogy melyik árkategória vonatkozik rá. - Cikkenként – érvényességi dátummal ellátva – az összes árkategóriára megadható az eladási ár (árlisták). - Ügyfél kedvezmény: Az ügyfél kaphat %-os kedvezményt, mely a rá vonatkozó árkategória szerinti árat csökkenti. - Vevői árjegyzékek alakíthatók ki, ahol vevők vagy üzletek egy csoportjára, adott cikkre, vagy vevő/cikkre eladási ár, árengedmény vagy a kettő együtt adható meg. Az árjegyzéki tételek érvényességi dátuma (-tól, -ig) megadható. - A vevői árjegyzék lehet akciós vagy normál. - Az árengedmények (és felárak) lehetnek százalékosak, egységárasak vagy végárasak. Kapcsolódás a raktári rendszerhez: - A készlet raktári kiadása történhet szállítólevelenként, túránként vagy napi összesítő alapján. - Az áruforgalom és a készlet közötti kapcsolat három féle lehet: ->Közvetlen kapcsolat (készletcsökkentés raktárosi beavatkozás nélkül) ->Közvetett kapcsolat (a készletmódosítást raktáros hajtja végre, kitárolási utasítás alapján) ->Nincs kapcsolat Vállaljuk a program használatának betanítását. Az értékesítési, áruforgalmi modul egy integrált rendszer egy része, mely más modulokkal kiegészítve, összehangolva tovább növelheti a munkavégzés hatékonyságát. A programhoz a világelső adatbáziskezelő Oracle garantálja, hogy az adatok biztonságban legyenek.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban