Modus Számítástechnikai Kft.

Modus Számítástechnikai Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk saját fejlesztésű Integrált Vállalatirányítási Rendszert kínál kis-, közép- és nagyvállalatok számára.
A Modus Számítástechnikai Kft. 1990-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú cég. Fő termékünkben a Modus Integrált Vállalatirányítási Rendszerben ez idő alatt az ERP rendszerektől elvárható minden funkciót beépítettünk. A saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszer megfelel a hatályos jogszabályoknak. Az integrált rendszer moduljai (számlázás, készletnyilvántartás, nyomon követés, bérszámfejtés, termelésirányítás, raktározás, stb.) önállóan is használhatóak.
Rendszerünkben a világelső Oracle adatbáziskezelőt alkalmazzuk.
Paraméterezéssel és szoftverfejlesztéssel vállalatra szabott, a felhasználó igényeknek mindenben megfelelő ügyviteli szoftvert kínálunk.

Esettanulmány

Ügyfél adatai:
Hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Fő tevékenység: baromfihús feldolgozása, tartósítása
Többmilliárdos nettó árbevétel
Foglalkoztatotti létszám: 150+

Közel 20 éves múlttal rendelkező cég.
Erőforrásként felsorolandó, hogy rendelkezik a cég baromfiteleppel, keltetővel és vágó-, és feldolgozóüzemmel.
Az ügyfél majdnem tíz éve partnere a Modus Kft.-nek. A Modus Vállalatirányítási Rendszer több modulját használják évek óta. Ezek a modulok a következők:
- számlázás
- pénzügy
- főkönyv
- készlet-nyilvántartás
- könyvelés
A cég folyamatos növekedése miatt a vezetőség úgy döntött, hogy kibővíti az informatikai rendszerüket. Az eddig működő szoftverek megbízható, pontos működése eredményeképpen, a Modus Kft.-t kérték fel a kivitelezésre.
Az elvárás az átfogó vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatban az volt, hogy a vállalat részlegeit össze kell hangolni (iroda - üzem - takarmánykeverő - szülőpár-telep - broiler telep)
Valamint különböző technikai újítások bevezetésével felgyorsítani a gyártási folyamatot, automatizálni a folyamatokat, az emberi hibázás lehetőségét minimalizálni.

A Modus kft. a felkérést követően elkészítette, valamint paraméterezéssel a partner igényeire alakította a következő modulokat:
- raktár-kezelési modul (a korábbi készletnyilvántartási program kibővítése)
- értékesítési-áruforgalmi modul
- beszerzési modul
- takarmánykeverő modul

Kialakításra került egy vonalkód-készítő, vonalkódnyomtató rendszer. Be lett állítva több (okos)mérleg, illetve vonalkódolvasó. Továbbá minden munkaállomáshoz beüzemeltünk egy könnyen kezelhető, érintőkijelzővel ellátott terminált. Mindezek segítségével tudtuk elérni, hogy az egyes munkaállomások könnyen kezelhetők legyenek bárki számára. Az emberi hibázás lehetőségét minimalizáltuk. A munkafolyamatok a töredékére csökkentek a korábbihoz képest. A teljes gyártási folyamat ellenőrzés alá került.