Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

e-Szignó minősített aláíró csomag MTKSZ - Bronz

(Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zártkörűen működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

A próbaidőszak révén leendő ügyfeleink lehetőséget kapnak arra, hogy hosszútávú elköteleződés kényszere nélkül ismerkedjenek meg a minősített elektronikus aláírás nyújtotta lehetőségekkel és 3 hónapon keresztül díjmentesen használják az e-Szignó csomagok valamelyikét. A három hónapos próbaidőszak alatt az e-Szignó minősített elektronikus aláíró csomagok (MTKSZ) alapdíját nem számlázzuk.

Ára: 38 000 Ft (éves díj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

elektronikus aláírás

Az elektronikus aláírásnak köszönhetően ma már papír és toll használata nélkül is lehet bizonyító erejű dokumentumokat létrehozni. Felejtse el a papíralapú szerződéskötést, a dokumentumok több példányban történő nyomtatását, aláírását, postázását! Felejtse el a bonyolult és időigényes papíralapú ügyviteli folyamatokat! Lépjen tovább a digitális átállásban, váltson elektronikus aláírásra!

Teljes bizonyító erő papír és toll nélkül Az elektronikus aláírásnak köszönhetően ma már papír és toll használata nélkül is lehet bizonyító erejű dokumentumokat létrehozni. Felejtse el a papíralapú szerződéskötést, a dokumentumok több példányban történő nyomtatását, aláírását, postázását! Felejtse el a bonyolult és időigényes papíralapú ügyviteli folyamatokat! Lépjen tovább a digitális átállásban, váltson elektronikus aláírásra! Nyolc érv, hogy miért érdemes e-Szignóra váltani: 1. Mert nincs szükség sem személyes találkozásra, sem postázásra vagy futárra. 2. Mert digitális környezetben is hiteles, bizonyító erejű dokumentumokat hozhat létre. 3. Mert helyszíntől és időponttól függetlenül írhat alá. 4. Mert 100%-ban papírmentes ügyintézést tesz lehetővé, ami költséghatékony és környezetbarát. 5. Mert megfelel minden magyar és az EU-s jogszabályi előírásnak. 6. Mert teljesíti a hiteles e-ügyintézéssel szemben támasztott valamennyi elvárást. 7. Mert pár perc alatt több száz oldalnyi elektronikus dokumentumot akár többen is aláírhatnak. 8. Mert korlátlanul másolható, és valamennyi elektronikus példány hiteles marad. Hol használhatja az e-Szignót? Cégjegyzésre, cégképviseletre. Az e-Szignó lehetővé teszi a vezető tisztségviselők és képviseletre feljogosított munkavállalók számára, hogy gyorsan és papírmentesen képviseljék a céget. Elektronikus szerződéskötéshez, megrendelőlapok, teljesítési igazolások kiállításához. Az e-Szignóval teljes bizonyító erejű magánokiratokat hozhat létre. Segítségével a szerződések aláírása rendkívül egyszerű és gyors, mert nem kell minden oldalt aláírni. Nyomtatási és postázási költségek nincsenek. Korlátlan számban másolható úgy, hogy a hitelesség megmarad. Céges adminisztráció digitalizálásához. A házon belüli engedélyeztetés gyorssá és átláthatóvá válik. Az elektronikus dokumentumot minden vezető aláírhatja. Online rendelésleadáshoz e-mailben. A megrendelések nagy része ma már e-mailben történik. Elektronikus aláírás használatával megtakarítható a nyomtatásra és a tollal aláírt megrendelő beszkennelésére fordított idő. Fizetési meghagyásos eljárás (FMH) indításához ügyvéd nélkül. Jogi személyek csak elektronikus úton adhatnak be FMH kérelmet, a benyújtáshoz kötelező az e-aláírás, viszont nem kötelező ügyvédet igénybe venni. 3 millió Ft alatti követelést kötelező ilyen úton érvényesíteni.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban