Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Healzz Medikai rendszer - közepes rendelők részére

(MediAd Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A licenszdíj a termék jelenlegi funkcionalitására vonatkozik és nem tartalmazza az ügyfél egyedi igényeit. Az egyedi igények megvalósítása külön fejlesztés keretében lehetséges, melyekre vonatkozaón a fejlesztés terjedelmétől függően kedvezményes fejlesztői óradíjat biztosítunk. További kedvezményes árat tudunk biztosítani meglévő medikai rendszerből történő törzsadatok migrációjára.

Ára: 152 800 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

493,67 KB
2022-01-18
4,91 MB
2022-01-18

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Komplex informatikai megoldással biztosítja a szolgáltatók részére a minőségi betegellátást és a jogszabályi követelményeknek való megfelelést. A Healzz rendszer használatával professzionális ellátást nyújthat amellett, hogy időt takarít meg és hatékonyságot növel.

A Healzz Medikai Rendszer a ma elérhető egyik legsokoldalúbb és legegyszerűbben használható medikai szoftver. A felhő infrastruktúrának köszönhetően semmilyen telepítést nem igényel, bármilyen informatikai eszközről elérhető és használható amely internet kapcsolattal rendelkezik és képes egy böngésző program futtatására. A rendszer moduláris felépítésének köszönhetően kiválóan alkalmas egy kis forgalmú, egyszerű orvosi rendelő ellátási folyamatait támogatni, ugyanakkor egy összetett, sok telephelyes, komplex egészségügyi intézmény teljes folyamat rendszerét is képes leképezni és támogatni. A rendszer egyik kulcs tényezője az integrálhatóság. Az infrastruktúrájának köszönhetően szinte bármilyen külső rendszerrel képes kapcsolódni, azokkal adatokat cserélni, vagy azok folyamatait egységes nagy folyamatokba szervezni és integrálni. A Healzz rendszer egységesen egy rendszeren belül képes kezelni több jogi személyt, több földrajzi telephelyet, egy telephelyen belül kisebb egységeket, illetve különböző virtuális egységeket is. A Healzz rendszer EESZT akkreditált medikai rendszer. Az egészégügyi alapfolyamatokon túl széleskörű vállalatirányítási funkciókkal is rendelkezik (kontrolling- és vezetői számvitel, CRM funkciók, döntéstámogatás, eszköz és készlet nyilvántartások, stb.) Saját fejlesztő csapatunk segítségével bármilyen egyedi ügyféligényt gyorsan és szakszerűen meg tudunk valósítani. A Healzz Medikai Rendszer nem csak az orvost és az ellátásban résztvevő egyéb munkatársak számára biztosít egységes megoldást, hanem kinyitja a rendszert a páciensek irányába is. A myHealzz ügyfélportálon keresztül a páciensek már az ellátást megelőzően interakcióba kerülhetnek az orvossal és az intézménnyel. A myHealzz ügyfélportál az időpontfoglaláson és az egészségügyi dokumentumok kezelésén túl, olyan többlet szolgáltatásokat nyújt a páciensek és ezáltal az orvosok részére, mint a gyógyszernapló, vagy egészségnapló. A rendszerhez integrálható orvostechnikai- és úgynevezett okoseszközökről gyűjtött adatok feldolgozása és orvoshoz történő továbbítása nagymértékben könnyítheti a diagnózist és a különböző terápiák nyomon követését A myHealzz ügyfélportál web applikáció és mobil applikáció formájában is elérhető Amennyiben rendszerünk felkeltette az érdeklődést, keressen minket részletesen bemutatjuk Önnek működés közben. Lehetőséget biztosítunk egy demo rendszeren keresztül ki is próbálni azt. Amennyiben más medikai rendszerről térne át Healzz rendszerre, úgy korábbi rendszeréből az adatokat migráljuk a Healzz rendszerbe, így semmilyen információ nem vész el.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

humán-egészségügyi, szociális ellátás

Kérdések a termékkel kacsolatban