MediAd Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

MediAd Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A MediAd Csoport 2007 óta foglalkozik egészségügyi szoftverek fejlesztésével magán egészségügyi szolgáltatók részére. Termékünk a Healzz Medikai Rendszer közel 100 magán partnerünk használja már országszerte és több mint 1000 orvos munkáját támogatjuk megoldásainkkal. A rendszerhez kapcsolódó myHealzz ügyfélportál több mint 100 ezer aktív felhasználóval rendelkezik. Saját fejlesztő csapatunk és kimagasló ügyféltámogatási rendszerünk minőségi szolgáltatást nyújt ügyfeleink részére.

Esettanulmány

Ügyfelünk egy vidéki városban tevékenykedő, évek óta sikeres működő magán egészségügyi szolgáltató volt. Folyamatos növekedés mellett az évek során a település legnagyobb ilyen jellegű szolgáltatójává vált és a kereslet további növekedési miatt lehetőségük volt még tovább fejlődni.
A növekedés és a működési folyamatok komplexitása miatt a korábban használt medikai rendszerük már nem volt alkalmas a tevékenységük megfelelő informatikai támogatására. A rendszer nem volt kellően rugalmas, egyedi megoldások, egyedi fejlesztések kivitelezésére nem vagy csak alig volt lehetőség. A növekedés miatt szükségessé váló vállalatirányítási funkciókkal pedig a korábbi rendszer egyáltalán nem rendelkezett. Ezért a további növekedés érdekében szükségessé vált a medikai rendszer cseréje.
Cégünk egy 4 hónapos projekt keretében vezette be a Healzz medikai rendszert. A bevezetés során teljes körűen felmértük ügyfelünk működési folyamatait. A felmérést követően az ügyféllel közösen megvizsgáltuk, hogy van-e lehetőség a folyamatok optimalizálására, átalakítására majd ezt követően a Healzz rendszerben leképeztük az ügyfél teljes működési infrastruktúráját és folyamatait. Ahol egyedi fejlesztésre volt szükség, azokat az ügyféllel közös specifikáció után elvégeztük.
A korábbi medikai rendszerből az adatállományokat teljes körűen migráltuk az új rendszerbe. Több héten keresztül elvégeztük a dolgozok oktatását és lehetőséget biztosítottunk a teszt környezetben a gyakorlásra. A projekt határidőben és a tervezett költségkeret betartásával sikeresen zárult.
Ügyfelünk azóta további egyedi fejlesztéseket is igényelt, melyeket elvégeztünk számunkra.
Azóta is megelégedettséggel használják a rendszerünket.