Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

PROFI-reporting. Havi 30 perccel keress milliókat!

(PontIT Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Modern Vállalkozások Programjában résztvevőknek hatékony és pénztermelő Google Ads és Facebook kampánykezelésből 10% kedv. Gyakorlatias javaslatok, amitől sikeres lehet az Ön webáruháza is.

Ára: 140 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 98 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

online marketing, egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Katex Kft.

A Vezetői Információs Rendszer, ami a felső és középvezetők számára nyújt gyors eligazodást és döntéstámogatást a cég teljesítményéről. Ennek alapján alkottunk meg egy rendszert, amellyel az internetes kereskedelem teljesítménye mérhető, és lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy biztonságban legyen: bárhol, bármikor gyorsan és érthetően láthatja a webshop pillanatnyi helyzetét.

PROFI-Vezetői reporting rendszer. Havi 30 perccel spórolj milliókat! Nagyvállalati környezetben ismert fogalom a VIR, a Vezetői Információs Rendszer, ami a felső és középvezetők számára nyújt gyors eligazodást és döntéstámogatást a cég teljesítményéről. Ennek alapján alkottunk meg egy rendszert, amellyel az internetes kereskedelem teljesítménye mérhető, és lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy biztonságban legyen: bárhol, bármikor gyorsan és érthetően láthatja a webshop pillanatnyi helyzetét. Rendszerünk középvezetők számára is értékes, akik a maguk területén részletesebben láthatják a szűk keresztmetszeteket és gyorsan tudnak lépni. Néhány példa, rendszerünkből, melynek használatával igaz a szlogen: havi 30 perc odafigyeléssel milliókat kereshet! Rendszerünk az elkészítés után teljesen automatikusan működik. - Bevételi eredményünk az elmúlt időszakokhoz (előző év, előző hónap) viszonyítva - A fizetős marketing csatornák (Google Ads, Facebook) teljesítmény és megtérülése - A kampányok időbeni változásai, fejlődései - Hol folyik el értelmetlenül pénz, be kell avatkozni! - Aranytojások a cégben: hol vannak nagy eredményeket, ahova érdemes még fókuszt tenni - Minden értékesítési csatorna teljesítménye - Melyik termékeinket kedvelik legkevésbé a vásárlók? És még számtalan már kimutatás...

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban