Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Plutius ERP-PRO csomag (üzleti felhőszolgáltatás)

(IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A Plutius ERP megoldást nyújt a mikro- és kisvállalkozások napi munkafolyamatainak menedzselésére, legyen szó számlázásról, dokumentumkezelésről vagy akár CRM-ről. A Plutius teljesíti a korszerű vállalati technológiai megoldás pályázati követelményt is. A Modern Vállalkozások Programjában a Plutius PRO csomagajánlatban 10% kedvezménnyel elérhető, felhasználónként 8000 Ft+áfa havidíjon.

Ára: 8 890 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 8 001 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

371,89 KB
2021-06-15

Termék kategorizáció

CRM, Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás
Solarmania Kft.
építőipar
Prémium Plastic Kft
adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
Szabó Bernadett egyéni vállalkozó

A Plutius egy élményalapú vállalatirányítási rendszer (ERP), ami lehetővé teszi, hogy a mikro- és kisvállalkozások kedvező áron, átlátható és modern felületen kezelhessék napi ügyviteli teendőiket. Számlázás, partnerkezelés, CRM, iktatás, minden egy helyen.

A Plutius ERP magyar fejlesztésű vállalatirányítási szoftver, mely havidíjas konstrukcióban érhető el, és elsősorban mikro- és kisvállalkozások számára. ajánlott. Az ERP piacon számos magas költségű és komplex vállalatirányítási rendszer található, melyek jóval meghaladják egy mikrovállalkozás vagy alacsonyabb létszámú kisvállalkozás igényeit. A Plutiust kifejezetten számukra terveztük. Olyan felhasználók számára, akik alacsonyabb költségen egy könnyen kezelhető ügyviteli programot keresnek vállalatirányítási funkciókkal. Akik egy kézben tartanák partnereiket, feladataikat, pénzügyeiket, átlátnák céges működésüket. Akik szeretnék a vállalati információkat azonnal elérni – akár home office-ban, utazás, nyaralás közben is. A Plutius használatához csupán egy böngészőre és internetkapcsolatra van szükség, a felhasználók eszközein nem szükséges telepíteni, ráadásul mobil eszközön is rugalmasan elérhető. A Plutius a maximális felhasználói élmény biztosítása mellett játékosságot csempész az üzleti folyamatokba és azok menedzselésébe a produktivitás növelése mellett. A Plutius játékosságának köszönhetően munkára ösztönzi felhasználóit. Az ERP egyedülálló módon, folyamatos motivációt ad a felhasználóknak munkájuk elvégzésében. A Plutius az alábbi funkciókkal rendelkezik: SZÁMLÁZÁS PÉNZÜGYEK FELADATKEZELÉS PARTNERKEZELÉS DOKUMENTUMKEZELÉS HR MANAGEMENT KÉSZLETKEZELÉS KAMPÁNYKEZELÉS A Plutius letisztult, modern felülettel rendelkezik, könnyen átlátható, kezelése egyszerű és gyorsan tanulható. A Plutius ERP fejlesztője az IKRON Kft., egyben a 2014-ben Magyar Termék Nagydíjas, KKV-knak tervezett PEAS Vállalatirányítási Rendszer szállítója. Magyarország IT piacán 20 éve stabilan működő vállalkozás, olyan elégedett üzleti partnerekkel mint a Rolls-Royce, a Doktor 24 Egészségközpont, a TE-DI Trade Kft. vagy a Hunnect Fordítóiroda.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban