Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

FEJLESZTŐ-Hogyan üzemeltesd hatékonyan webshopod?

(PontIT Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Modern Vállalkozások Programjában résztvevőknek hatékony Google Ads és Facebook kampánykezelésből 10% kedv. Gyakorlatias javaslatok, amitől sikeres lehet az Ön webáruháza is.

Ára: 100 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 80 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

643,47 KB
2021-06-29

Termék kategorizáció

internet hozzáférési szolgáltatás, online marketing, rendszerintegrációs tanácsadás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Egyre több, a hagyományos kereskedelemben sikeres vállalat dönt úgy, hogy elindul az internetes kereskedelem útján. Tapasztalatunk szerint nagyon sokan nem veszik figyelembe, hogy a hagyományos rutinok, és a nagykereskedelemben szerzett tapasztalatok nem elegendőek az internetes világban, ahol más szokások uralkodnak, más vásárlói magatartáshoz kell alkalmazkodni. Továbbiak a részletes leírásban

Egyre több, a hagyományos kereskedelemben sikeres vállalat dönt úgy, hogy elindul az internetes kereskedelem útján. Tapasztalatunk szerint nagyon sokan nem veszik figyelembe, hogy a hagyományos rutinok, és a nagykereskedelemben szerzett tapasztalatok nem elegendőek az internetes világban, ahol más szokások uralkodnak, más vásárlói magatartáshoz kell alkalmazkodni. Mi abban segítünk, hogy a webes jelenlét sikeres legyen! Szolgáltatásunk tartalmaz: - Hogyan, milyen webáruházat válasszunk és hogyan illesszük be jelenlegi ügyvitelünkbe? - Ha még nincs ügyviteli (ERP) rendszerünk, milyen szempontok alapján válasszunk? - Milyen jellegű munkatársak kellenek a webshop működtetéséhez és milyen mutatók alapján mérjük őket? - Szükség esetén elkészítjük a webáruházat: nagyon gyorsan és hatékonyan. - Felhasználjuk a legjobb iparági tapasztalatokat, hogy a webáruház teljesítménye maximális legyen. - Milyen online marketing elemek szükségesek ahhoz, hogy a webshop sikeres legyen, és ezeket hogyan állítsuk össze? - Hogyan üzemeltessük, mérjük és javítsuk online értékesítésünket? - Kisker/nagyker: egy webshop, több webshop?

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban