Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Tudásmenedzsment és eLearning megoldás (250 főig)

(SkillDict Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A SkillToolkit Live! Felnőttképzési adatszolgáltatási modult díjmentesen biztosítjuk, amellyel a jogszabályban előírt FAR bejelentés köteles képzések adatlejelentését és automatizált csoportos képzésre jelentkezést/lebonyolítást támogat.
2 óra díjmentes képzés szakmai konzultáció.
Digitális tananyag szerkesztési kézikönyv díjmentesen.

Ára: 780 000 Ft (éves díj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 741 000 Ft (éves díj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Táv- és csoportmunka támogatás, Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A SkillToolkit Live! Virtuális Tanulási Környezet a világpiacon is egyedülálló tudásmenedzsment és eLearning megoldás, amellyel kompetencia alapú adaptív tananyagok és elemi szinten duplikáció mentes teljes vállalati képzési modulrendszer is fejleszthető. A SkillToolkit Live! v3.10 segítségével megsokszorozhatod céged oktatási képességeit, miközben egyszerűbbé teszi a képzési feladatokat.

A SkillToolkit Live! Virtuális Tanulási Környezet a világpiacon egyedülálló 100%-ban magyar fejlesztésű eLearning megoldás, amivel kompetencia alapú, tudásmenedzsment szemléletű adaptív tananyagok és elemi szinten (szöveg, kép, hang, videó, tesztkérdés, fogalom stb.) duplikáció mentes képzési modulrendszer is fejleszthető. A SkillToolkit Live! segítségével megsokszorozhatod a céged oktatási képességeit, miközben egyszerűbbé teszi a képzési feladatokat. Olyan gyakorlatközpontú elektronikus tananyagok készíthetők és szolgáltathatók vele, mint a belső képzések, vagy a termékeidhez/szolgáltatásaidhoz kapcsolódó képzések, amelyek tehermentesítik oktatóidat. Így minden ügyfeledet, partneredet mérhető eredménnyel ki tudod szolgálni és a felszabaduló erőforrásaidat az üzleti, szakmai tevékenységed fejlesztésére tudod fordítani. Hogyan tudjuk munkád a piac legjobb ár/érték arányú digitális oktatási megoldásával segíteni? A SkillToolkit Live! v3.10 a kapcsolódó képzés fejlesztési/lebonyolítási igényt lefedő, testre szabható komplex e-learning platform, amely számos modullal, funkcióval támogat téged: 1. Vizuális tananyagszerkesztő szoftverrel, amellyel gyorsan, olcsón tudsz digitális tananyagokat készíteni és azt bármikor néhány kattintással tudod módosítani és személyre szabott, adaptív tananyaggá továbbfejleszteni. 2. Automatizált képzés-szervező modullal, amely segítségével egyszerre sok tanulóval, sokféle témában indíthatod el az elektronikus oktatásaidat, amelyekről a tanulók az értesítéseket is automatikusan kapják meg, tehermentesítve téged. 3. Tananyag lejátszó Virtuális Tanulási Környezettel, amely egy hagyományos eLearninghez képest jobban segíti a tanulóidat úgy, mintha mindegyik mellett egy oktató állna, mert a SkillToolkit-tel a tanuló tudás szintjének megfelelő, személyre szabott tanulási útvonalat, segítséget tudsz adni. 4. BigData szintű riport modullal, amellyel testre szabható riportokkal “kattintás szinten” tudod nyomon követni a tanulóid előrehaladását, értesülhetsz az esetleges tanulási problémákról, és akár tanúsítványt is tudsz nyomtatni. 5. Nagyszámú tananyagot készíthetsz egyszerűen, gyorsan, olcsón: pl. a szolgáltatásaid PowePoint prezentációiból, vagy a termékeid Word dokumentumokból néhány kattintással elektronikus tananyagokat varázsolhatsz, amelyeket igény szerint tovább fejleszthetsz. +1 ingyenes modul: FAR adatszolgáltatási modul, amellyel a jogszabályban előírt bejelentés köteles képzéseid adminisztrációs munkáit egyszerűen letudhatod. A SkillToolkit Live! egyedülálló módon többféle üzemmódban is működhet: 1. A hagyományos eLearning rendszerek (pl.: Moodle, Canvas, Totara, SAP) funkcionalitásának jelentős növelésére. 2. Önálló képzés menedzsment rendszerként. 3. Pl. egy eMail körlevélből indítható többcélú interaktív multimédia anyagként. 250 fő havi díja: 65.000.- Ft.  Nézd meg profi megoldásunkat, győződj meg az ár/érték színvonaláról!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban