SkillDict Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

SkillDict Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A SkillDict Zrt. a képzési területen kimagasló szakértelemmel bíró vállalat, az elektronikus oktatás specialistája.

Ügyfeleink nagyvállalatok, országos szervezetek és egyetemek pl.: vegyipar, gyógyszeripar, energia, pénzügyi, mezőgazdaság, biztonsági, közlekedési szektor.z

Képzés-szakmai szolgáltatásaink:
● szakértő csapatunk több, mint 25 év képzési múlttal, sok száz képzési projekt sikeres végrehajtásának, s több tízezer ember eredményes oktatásának tapasztalatával rendelkezik,
● teljes képzésfejlesztési portfóliót kínálunk: pl.: akkreditált felnőttképzési intézményként képzési rendszer felmérést, képzési stratégia, képzési modulrendszer, képzési program fejlesztést; jelenléti-, tréning-, kevert és eTanulás alapú tananyag fejlesztést és képzés lebonyolítást.

Főbb eTanulás és IT szolgáltatásaink:
● kompetencia alapú, tudásmenedzsment megközelítésű, adaptív eTanulás tananyag fejlesztés,
● SkillToolkit Live! Virtuális Tanulási Környezet rendszer fejlesztés, bevezetés, üzemeltetés.

Esettanulmány

A D.A.S. Csoport élén a D.A.S. Deutscher Automobil Schutz Allgemeine Rechtsschutz-Versicherungs-AG áll, amely 39 millió euró alaptőkével rendelkezik.
A D.A.S. Németország 1978 óta foglalkozik ún. védlevél és assistance ügyletekkel e célból alapított leányvállalatán a D.A.S. Versicherungs-AG-n keresztül. A leányvállalat tevékenysége 1986-tól vagyon és kárbiztosítási területekkel bővült.
D.A.S.-csoport európai leányvállalatai:
• kizárólag jogvédelmi specialistaként tevékenykednek (az alapító Németországot leszámítva). Egyéb biztosítási ágazattal nem foglalkoznak,
• az érintett 15 európai ország közül kilencben piacvezetők,
• külföldi károkra teljes mértékben felkészült ügyfélszolgálattal rendelkeznek (elsősorban a gépjármű jogvédelem keretein belül)

A Magyar Nemzeti Bank kezelésében álló függő és független biztosításközvetítői hatósági képzés kérdésbankja 2018. június 8-tól megváltozott, frissült, a módosított kérdésbank 2018. július 3. napjától kerül a hatósági vizsgákon számonkérésre.
A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. a képzési rendszerét, a tananyagait tartalmi, tanulásmódszertani, tanuláspszichológiai és technológiai szempontból megújítani tervezi annak érdekében, hogy igazolhatóan eredményes képzéseket tudjon megvalósítani a munkavégzéshez szükséges tudás és az alkalmazásképes készség, képesség szint eléréséért.

Ennek a felkészítésnek része az MNB hatósági vizsga sikeres letételéhez szükséges felkészítés, amelyre megvalósítási koncepciót és Ajánlatot várt a SkillDict Zrt-től, mint képzésmódszertanban nagy tapasztalattal bíró szolgáltatótól.

Az eddig meglévő három SkillToolkit teszt dia üzemmód mellé (gyakorló, vizsga, véleménynyilvánító) egy új, 4. üzemmód fejlesztését végzi el: a „Tudás rögzítő” teszttípust.
Ebben az üzemmódban a felhasználó kérdésenként rögtön megtudja, hogy helyes volt-e a válasza. Ha nem, akkor azonnal hibajavítást kap. Az ellenőrző gomb megnyomása után, ha nem volt helyes a válasz, akkor nem próbálkozhat újra (mint a gyakorló típusban), hanem a rendszer rögtön megmutatja, hogy mi lett volna a helyes válasz.
A tesztsorban a kérdéseket nem egyszer teszi csak fel a rendszer, hanem az alábbi szabály szerint:
A tesztsornál meg kell adni, hogy egy kérdésre hányszor kell tudnia a felhasználónak a helyes választ és azt, hogy ezt milyen módon kell tudnia.
Tehát a képzési igény szerint az újonnan fejlesztett „tudást rögzítő teszttípus” a megrendelő képzési igényei szerint szabadon paraméterezhető a SkillToolkit Virtuális Tanulási Környezetben.

Az új képzési megoldással az üzletkötők vizsgán való sikeres részvétele szignifikánsan emelkedett, amely a piaci előnyhöz juttatja a szervezetet azzal, hogy az állomány rendelkezik az üzletkötéshez szükséges MNB hatósági vizsgával.