Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Goadmin_V3 webáruház keretrendszer

(NetGo.hu Internet Technológiai és Szoftverfejlesztési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

többletszolgáltatás

A vallalkozzdigitalisan.hu -ra történő hivatkozás után jár a következő szoftverek ingyenes telepítése, telefonos help-desk szolgáltatás amelyek teljesen integrálódnak a Goadmin_V3 webáruház keretrendszerhez:
- NetStat v3 analitikai rendszer
Részletek: https://www.netgo.hu/netstat_v3_users_manual_hu
- NetLetter v3 hírlevél rendszer
Részletek: https://www.netgo.hu/netletter_v3_users_manual_hu

Ára: 5 000 000 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Internetes értékesítés (webáruház)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Cégünk a projektek kivitelezésére saját programozási keretrendszert használ. Ennek a legújabb változata már harmadik generációs, amely az előző rendszerekhez képest jóval rugalmasabb fejlesztési környezetet biztosít. Kifejlesztése során kiemelt tervezési szempont volt a rugalmasság és az egyedi fejlesztések minél hatékonyabb támogatása.

Ennek eredményeként a harmadik generációs keretrendszer minden eddiginél hatékonyabb egyedi fejlesztési lehetőségeket biztosít. Segítségével biztosítható a folyamatos továbbfejlesztés racionális, előre tervezhető költségek mellett. A keretrendszer olyan hatékony fejlesztői környezet biztosít, amelyben a programozók teljes figyelmüket és energiájukat a projekt pontos megvalósítására tudják fordítani. A rendszerünk objektumorientált módon HTML5 A rendszer alkalmas a jogosultságok többszintű kezeléséhez, amelyek különféle felhasználói csoportokhoz rendelhetőek. A felhasználók azonosítása törvényi keretek között biztosítottá válik. A rendszer naplózza a benne lezajló eseményeket, adatváltoztatásokat az alapvető folyamatokra vonatkozóan. Az adminisztratív jogosultsággal rendelkező tudja beállítani (a legalsó tartalmi szintig és menüpontig), hogy az adott munkatárs milyen tartalmakat láthat, illetve módosíthat (írási és olvasási jog szétválik). A rendszer a legújabb GoAdmin adminisztrációs felületet tartalmazza, amely megvalósítása ablakos rendszerű, jelentősen megnövelve a felhasználói élményt és csökkenti az adminisztrációs terheket. Az adminisztrációs felület számos felhasználóbarát újdonságot tartalmaz. Egyszerre korlátlan számú ablak használata lehetséges, az ablakok közötti váltás a tálca segítségével csak egy kattintás. Az ablakok szabadon átméretezhetők, mozgathatók, elrendezhetők, az elrendezést a rendszer megjegyzi. Az ablakok helyezésével, rendezésével minden felhasználó számára tetszőleges munkaasztal alakítható ki. A munkaasztalról valamennyi fontos menüpont elérhető ikonok segítségével. A webáruház szinte valamennyi tartalma a GoAdmin v3 segítségével a felhasználó által, külső beavatkozás nélkül módosítható, beleértve a különféle, webáruház által küldött e-mailek tartalmát is. Az adminisztrációs felület a keretet megtartva testreszabott, csak azokat a menüpontokat és funkciókat tartalmazza, amelyre a felhasználóknak szüksége van, nincsenek felesleges, zavaró funkciók vagy menüpontok.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban