NetGo.hu Internet Technológiai és Szoftverfejlesztési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

NetGo.hu Internet Technológiai és Szoftverfejlesztési Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Mi egyedi web alapú rendszereket fejlesztünk és tervezünk már 2004 óta. Elsősorban olyan integrált e-kereskedelmi rendszereket fejlesztünk, ahol a funkciók és folyamatok illeszkednek a Megrendelők üzleti folyamataihoz, biztosított a folyamatos továbbfejlesztés, optimalizálás és hatékonyságnövelés lehetősége. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk fejlesztett megoldások, webáruház rendszerek képesek kiszolgálni akár napi több ezer megrendelést is.

Esettanulmány

Több mint 20 évvel ezelőtt az Alveola Kft. azzal a céllal alakult meg, hogy minőségi, kategóriájukban egyedülálló termékekkel segítse a kozmetikus szakemberek mindennapi munkáját. Az Alapító család komoly múlttal rendelkezik a szépségápolás területén, így nagyon fontosnak tartja a hagyomány és tudás ötvözését. A cég lógójában megjelenik a család címere. A készítmények fejlesztésénél támaszkodnak a család gyógyszerészeinek korábbi kutatásai mellett a szépségpiac legújabb fejlesztéseire. Az Alveola 1997-től új helyen folytatta munkáját, mint a professzionális kozmetikai piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb cége. A professzionális divízió mellett elindította lakossági termékmárkáinak forgalmazását is. Professzionális és lakossági divízióiját évről évre tovább bővítette Nyugat-Európa ismertebb termékmárkáival.

Professzionális Kozmetikai divízió sajátmárkás termékei: Solanie professzionális kozmetikumok, Alveola Waxing professzionális gyantázási termékek és kiegészítők, Alveola Equipm
Olyan webáruház létrehozása, amely kielégíti a viszonteladói partnerek széles körű igényeit és amely teljes integrációban/összhangban van a vállalat ERP rendszerével.
Webáruház elkészítése, megfelelő szolgáltatás funkciók kialakítása
Köztes adatbázis és felület kialakítása, amelyen keresztül a ERP integráció meg tud valósulni. A köztes adatbázis felület megvalósításával megoldható legyen a vállalat további webes felületeinek kiszolgálása adatredundancia nélkül.
Partnerek magas szintű, hibamentes kiszolgálása.
Nagy fokú hatékonyságnövelés. Ugyan annyi humán erőforrással jóval több rendelés kiszolgálása.
Az automatizálás növelése.
Hibalehetőségek nagy fokú csökkentése.
Átlátható és mérhető folyamatok.