Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Promexsys

(Propulsion Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

többletszolgáltatás

Áraink minden esetben egyediek mivel rendszereinket a legapróbb részletekig partnereinkre szabjuk. Az igény felmérés, tervezés és dokumentáció készítés illetve a szoftver használatára való betanítás azonban MVP vállalkozások számára ingyenes!

Ára: 8 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A Promexsys egy Integrált vállalatirányítási- és gyártásirányító rendszer. Modularitásának köszönhetően képes kezelni cége pénzügyi, kereskedelmi, logisztika és termelési folyamatait. A gyors, pontos és hatékony adminisztráció érdekében számos automatizmussal van ellátva. A gyártásirányításhoz, pénzügyi tevékenységekhez és raktár kezeléshez kapcsolódó moduljainkat partnereinkre szabjuk.

A Promexsys egy Integrált vállalatirányítási- és gyártásirányító rendszer. A szoftver egy modulárisan felépített platform független webalkalmazás, melyet akár otthonról is elérhet. A rendszer fejlesztésekor a fő célunk volt, hogy egy olyan terméket hozzunk létre, amely viszonylag könnyen és gyorsan módosítható, ezáltal rövid időn belül partnereinkre szabható. Alapvetően termék gyártásra optimalizáltuk, ezáltal tartalmaz minden olyan folyamatot amire egy termelés/gyártás folyamán szükség lehet az árajánlat adástól a gyártáson keresztül az elektronikus számlázásig. A gyors, pontos és hatékony adminisztráció érdekében számos automatizmussal van ellátva. A rendszer moduljai rugalmasak, átalakíthatóak, testre szabhatóak. Igény esetén rövid határidőn belül teljesen új modulokkal bővíthető.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • feldolgozóipar
  • szállítás, raktározás
  • egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban