Propulsion Korlátolt Felelősségű Társaság

Propulsion Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Fő tevékenységünk: Hosting szolgáltatások. Webtárhely bérbe adás, domain regisztrációs, co-location elhelyezés, virtuális szerver bérbeadás. Hosting mellett vállalatirányítási rendszereket és gyártás digitalizálása alkalmas gyártás irányító rendszereket fejlesztünk.

Temékeink

Esettanulmány

A Romand Bt. fő tevékenységei: fémmegmunkálás, fémszerkezetgyártás, szemcseszórás, elektrosztatikus porfestés. A cég átlagosan 20-25 főt foglalkoztat gyöngyösi telephelyén. Gyöngyös és vonzáskörzetében egyedülálló módon képes elvégezni összetett gyártási folyamatokat.
Az átlagosan 20-25 főt foglalkoztató cég számára a gyártási folyamatok gyorsításához digitalizációra volt szükség, ugyanis az egyre több vevő kiszolgálását már nem lett volna képes a cég papír alapon biztonságosan teljesíteni.
A cégünk által fejlesztett gyártásirányító rendszer segítségével a megrendeléstől a gyártáson át a szállításig a Romand Bt. minden adatot digitalizálva tart nyilván, mely adatok valós időben, könnyen vissza kereshetőek. A gyártásirányító rendszer a cég helyi hálózatán elhelyezett szerveren fut mint webalkalmazás, melyet a dolgozók bármely munkaállomásról elérhetnek így a munkájuk elvégzéséhez szükséges minden információhoz azonnal hozzáférnek. A rendszer bevezetése óta a Romand Bt. a korábbinál sokkal gyorsabban képes a vevői kiszolgálására (megszűntek a több napos árajánlatadási várakozási idők), az elvállalt munkát a korábbinál sokkal gyorsabban és hatékonyabban képes elvégezni. Összességében a cég elkezdte bővíteni partnerei körét, mert egységnyi idő alatt több megbízást képes elvállalni.