Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

360° Virtuális túra

(Szabó Nikoletta egyéni vállalkozó)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Az ár tájékoztató jellegű. Pontos árajánlatot a projekt ismerete után tudunk adni. A Modern Vállalkozások Programja ügyfelei számára 10% kedvezményt kínálunk.

Ára: 150 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 135 000 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

6,17 MB
2021-01-26

Termék kategorizáció

online marketing

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Mutassa be cégét/gyárát/vendéglátóhelyét, vagy bármilyen létesítményét a potenciális vásárlóinak egy forradalmi technológia segítségével. A 3D túra lehetővé teszi, hogy érdeklődői úgy fedezzék fel létesítményét, hogy ők nem mozdulnak ki otthonuk kényelmével

Kérjen Ön is 3D virtuálist túrát létesítményéről, hogy érdeklődői otthonukból, saját tempójukban fedezzék fel azt. Mutassa meg nekik az erkélyről a nappali és naplementei kilátást, a medenceteret, konferencia termeit, vagy szállodája különböző szobáit. Gazdagodjon cége/vállalkozása egy olyan interaktív, és egyedi megoldással, ami garantáltan kiemeli Önt a konkurensek közül. Adja meg érdeklődőinek, potenciális vásárlóinak az önálló felfedezés lehetőségét, ezzel még jobban segítve őket a döntéshozatalban. A 3D virtuális túra előnyei: -Teljes flexibilitás, bármilyen létesítmény esetén alkalmas lehet -Interaktivitás -Mutassa be létesítménye erősségeit akkor is, ha az érdeklődői/befektetői/partnerei nem tudnak oda utazni -A közvetlen Google Maps integrációnak köszönhetően drasztikusan növeli a weboldal látogatottság számát, és a weboldalon töltött időt -Nincsenek drága harmadik szolgáltatónak fizetendő havi tárolási/karbantartási költségek, ugyanis saját technológiát használunk, és a 3D modellje saját tárhelyén lesznek eltárolva. Keressen meg minket még ma, hogy kihasználhassa a 360°-os virtuális túra előnyeit!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban