Szabó Nikoletta egyéni vállalkozó

Szabó Nikoletta egyéni vállalkozó

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Tudjuk, hogy vállalatának mennyire fontos, hogy a marketingre szánt költségvetést hatékony, és megtérülő online megoldásokra használja fel.

A Rocketing Marketing ügynökség célja, hogy megmutassa a magyar vállalatoknak, hogy az online marketing ✅megtérülő, ✅átlátható, ✅mérhető, és ✅skálázható, ráadásul még szinte végtelen kivitelezési lehetőségeket is biztosít.

Együttműködésünk során egy fiatalos, lendületes, és professzionális csapattal dolgozhat együtt, akik vállalata teljes marketingjét kézbe veszik. Legyen célja akár a hazai piaci részesedésének megerősítése, egy új termék/szolgáltatás bevezetése, nemzetközi terjeszkedés, vagy első cégének elindítása, mi tudunk Önnek segíteni.

Felhasználó-, és SEO-barát weboldalt/webáruházat készítünk, létrehozzuk és kezeljük közösségi oldalait és hirdetéseit. Ezen felül megalkotjuk marketing stratégiáját, imázs videóját, és vevőszerző folyamatait.

Kérjen időpontot még ma és üljünk le (akár virtuálisan) beszélni.
Lőjük ki együtt a rakétákat!

Esettanulmány

2019-ben táplálék kiegészítőkkel foglalkozó partnerünk megkeresett minket, egy Magyarországon még új, amerikai termékcsalád bevezetése céljából. 20+ alkalmazottal, és országos, folyamatosan bővülő biobolt viszonteladó hálózattal rendelkezik.
Partnerünk célja a hazánkban még kevéssé ismert táplálék kiegészítő marketingjének megtervezése és kivitelezése volt, valamint az akkor még új márkanév ismertté tétele.
Elkészítettük az ügyfél Google Search, Google Shopping, és Facebook hirdetéseit, amit folyamatosan figyelemmel követünk, és optimalizálunk a mai napig. Aki táplálék kiegészítőkkel foglalkozik, az tudja, hogy hirdetni egyáltalán nem egyszerű ezeket a termékeket, hiszen a Google és a Facebook speciális szabályzattal rendelkezik ebben az iparágban, ami nagy mértékben lekorlátozza a marketingesek kreativitását.

Együttműködésünk elején, (amíg a Google el nem kezdte erősen korlátozni az étrendkiegészítők hirdetését), kampányaink 37x-es megtérülést is elérték.

Minden nehézség ellenére folyamatos brandépítő, és értékesítő kampányokat hoztunk létre partnerünk számára, ami jelenleg is több hónapon keresztül eléri a 10-13x-os megtérülést (ROI), és/vagy a havi 2-3000 db-os rendelés számot.

A hirdetéseken kívül kezeljük az ügyfél Instagram oldalát, és automatizált e-mail marketing kampányokat hoztunk létre, ami kiemelkedő hatékonysággal bír, és megnövelte a visszatérő vásárlók arányát. Az e-mail feliratkozók számának növelése érdekében egy ingyenes, letölthető ebook-ot írtunk és designoltunk, amit szintén hirdetünk számára. Ezen kívül folyamatos marketing tanácsadást nyújtunk, heti megbeszélésekkel, és konzultációval, és új megoldásokat tanácsolunk, mint például az influencer marketing.

Azóta partnerünk vállalkozását több országba is kiterjesztette, 2021-ben az amerikai webáruházának beindításán dolgozunk együtt.