Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Imázs videó készítés

(Szabó Nikoletta egyéni vállalkozó)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A feltüntetett ár tájékoztató jellegű. Pontos árajánlatot az igények felmérése után tudunk adni. A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő partnereinknek ajándékba adunk egy rövid, maximum 30 mp-es videót a teljes imázs videó anyagait felhasználva, ami kiváló online promóciós célokra.

Ára: 150 000 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

online marketing

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A tapasztalat és a statisztikák azt mutatják, hogy a videós tartalmak nézettsége, elérése, és sikere egyre csak nő az online térben. Használja ki cégével az imázs videókben rejlő üzleti lehetőséget, és mutassa be cégét/kollégáit/termékeit/szolgáltatását/folyamatait prémium minőségű céges videóval.

Aknázza ki a céges videókban lévő lehetőséget, amiket kreatívan felhasználhat többféle módon. Használja új, magas-minőségű céges videóját weboldalán, online kampányaiban, közösségi oldalain, vagy akár hírleveleiben. Ne korlátozza magát a már unalmas, megszokott online taktikákkal, amiket minden egyes konkurenciája is használ. Tűnjön ki közülük egy olyan imázsvideóval, ami elmondja cége/szolgáltatása/termékei/vásárlói történetét, ezzel növelve márkájának ismeretségét, és eladásainak számát. A videókat high-tech eszközökkel készítjük, segítünk a videó script megírásában, a fő üzenet kitalálásában, a jelenetek felvázolásában, így Ön/csapata egy percre sem marad segítség nélkül.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban