Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Közösségi oldal menedzsment

(Szabó Nikoletta egyéni vállalkozó)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A szolgáltatáshoz hozzá tartozik a közösségi marketing stratégia elkészítése is. A pontos árat az igényfelmérés után tudjuk meghatározni, amit teljesen testre szabunk.

Ára: 60 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

11,86 KB
2021-01-19

Termék kategorizáció

online marketing

Elkészítjük, és folyamatosan kezeljük közösségi oldalait, mint például a Facebook/Instagram/Twitter/LinkedIn. Egyedi kinézetet tervezünk hozzá, és hasznos, designos, és a célközönségének szóló tartalmakat készítünk különböző formátumokban.

Sok cég tisztában van vele, hogy nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a közösségi oldalaira, hiszen így tud kommunikálni az ügyfelekkel/vásárlókkal, és így tud megbízható maradni, viszont cégen belül nincs rá kapacitás, vagy megfelelő tudás. Nincs annál rosszabb, mint amikor valaki stratégia nélkül vág bele a közösségi médiába, és nem tudja magát tartani a rendszeres posztoláshoz, mert így sosem fogja megtapasztalni a valódi benne rejlő értéket, és nem fog tudni hűséges közösséget alkotni márkája köré. Kerülje ezt el, és legyen az Ön cégének is lenyűgöző közösségi média jelenléte, ami nem csak elad, hanem értéket is ad az ügyfeleknek.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban