Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

MS DESKTOP OS WINDOWS PRO 10 64BIT HUNGARIAN 1PK D

(PC-PLAN Számitás-és Irodatechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Az egyéb kapcsolódó kedvezmények többletszolgáltatás keretében magánszemélyeknek, illetve a mikro vállalkozásoknak ingyenes telepítés mind a HOME, mind a PRO verziók esetén.

Ára: 59 500 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 56 525 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Telepített szoftver

Microsoft Windows 10 Pro 64 bit operációs rendszer. A telepítéskor fokozottan figyelni az MS által támasztott követelményeknek. Fontos, hogy a megfelelő eszközre telepítse. Ha nem biztos eszköze teljesítményében, forduljon szakemberhez.

Windows 10 rövid ismertetés A Windows 10 (kódnevén Threshold, „küszöb”) 2015. július 29-én jelent meg.[1] A Microsoft szerint a 9-es verzió a sok újdonság miatt, mások szerint azonban a Windows 9x-re írt programok verziókiolvasó metódusa miatt marad ki.[2] A Microsoft szerint ez az utolsó Windows, a jövőben csak frissítéseket adnak ki, Windows 11-et nem.[3] Ez azt jelenti, hogy aki megvásárolja, annak a jövőben az újabb számítógépeihez nem kell majd újabb Windows verziókat vásárolnia. Másképp fogalmazva, nem mint terméket, hanem mint a számítógéphez való szolgáltatást értékesítik. A Microsoft célja, hogy 2023-tól minden windowsos számítógépen Windows 10 fusson. A Windows 10-re az első évben a Windows 7 SP1, a Windows 8 (8.1) és a Windows Phone 8 (8.1) rendszerrel rendelkezők ingyenesen frissíthettek. Ez „nem eredeti” termékkulccsal aktivált rendszerekre is igaz volt, azonban ettől még nem lett legális a használata. A rendszer használható aktiválás nélkül is, és a korábbi verzióktól eltérően a frissítések is telepíthetőek a Windows Update segítségével. A Windows 10-ben számos újdonság mellett új memóriatömörítési eljárás jelent meg, mellyel a rendszer gyorsabb hozzáférést biztosít az alkalmazásoknak az adatokhoz, valamint csökkenti a lapozófájl használatát.[6] A rendszer közelebb hozta a Windows Phone 8.x, Windows 8.x és az Xbox One rendszerek kódbázisát.[7] Sőt, ezek a rendszerek majdnemhogy eggyé váltak, hiszen az asztali gépekre szánt Windows 10 és a Windows 10 Mobile magja gyakorlatilag már azonos, őket csak a különböző, más eszközre tervezett felhasználói felület különbözteti meg. Az Xbox One rendszerére ez az évfordulós frissítéssel vált maradéktalanul igazzá (lásd lejjebb). A rendszerindítás és leállítás lényegesen gyorsabb lett, a megspórolt időt azonban „áttették” az újraindításhoz. Ezt a leállítás és a hibernált mód ötvözésével érték el. Indításnál a rendszer nem tölti be sorjában a különféle illesztő- és egyéb programokat, hanem egy leállítás előtti memóriaképet tölt vissza a háttértárról. A módszer hátránya a nagyobb lemezterület-igény, illetve illesztőprogram hiba, vagy rendszerbeállítás módosítás esetén újraindítást igényel. A fejlesztők visszahelyezték a Start menüt[8] a rendszerbe, így a felhasználók választhatnak, hogy a Start menüt vagy a kezdőképernyőt akarják-e használni.[9] Táblagép módban pedig a csempés felület lett az alapértelmezett. A Windows 10-ben jelent meg az asztali Cortana személyi asszisztens és az Edge böngésző. A Windows 10-ben jelent meg a DirectX 12 is. ( Forrás:Wikipédia )

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban