Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

FactoryScope

(PKN Defense and Industrial Control Systems Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Ára: 10 000 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 9 500 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

207,77 KB
2020-05-27
1,57 MB
2020-05-27

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , HR, Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A FactoryScope szoftvercsomag valós idejű termelés monitorozásra alkalmas komplett megoldás. A gyártóberendezésekről automatikusan fogadott jelek valamint a végpontokon kihelyezett eszközökön történő regisztrációk kerülnek adatbázisban tárolásra. Azonnali és hisztorikus kiértékelések érhetőek el, munkafolyamatok vezérlése (termékek nyomonkövetése), megelőző karbantartás vezérlése érhető el.

Napjainkban az ipar területén egyre fontosabb a termelési adatok rögzítése és annak elemzése. Sok esetben rendkívül körülményes a papír alapú adatgyűjtés amelyben jelentős hibafaktor az emberi tényező. Célunk egy olyan keretrendszer megalkotása volt, amely az IPAR4.0 adta lehetőségeket kihasználva a legkevesebb emberi beavatkozással gyűjtse a termelési adatokat és vezérelje a termelési folyamatokat. A FactoryScope keretrendszer egy modulokból felépülő szoftver és hardver csomag, amely igény szerint formálható. A rendszer adatgyűjtő végpontjai nincsenek korlátozva egyetlen ipari szabványra sem, ezáltal rugalmasan alkalmazható heterogén ipari környezetben. Önálló megmunkálógépeken ( Fröccsöntő, Prés, Hegesztő, Stancoló, stb.) , automata szerelősorokon, kézi szerelő, megmunkáló cellákon. Az adatok feldolgozását két fő területre osztottuk. A rendszer elsődleges funkciója a valós idejű termelési információk megjelenítése és vizualizálása, valamint a rendszer által gyűjtött adatokból visszamenőleges jelentések készítése, kiértékelése. A termelési adatok regisztrálása mellett az IPAR4.0 keretein belül lehetővé teszi a gyártási folyamatok, minőségellenőrzési tevékenységek, karbantartási eljárások nyomon követését és szigorú betartásának megkövetelését. A rendszer a PKND Industrial Kft. által fejlesztett végpontok által kapcsolódik a termelésben résztvevő eszközökre. A termelési adatok tárolásához MS SQL Szerver szükséges. Főbb területek: - Termelési adatok rögzítése ( jó darab, hibás darab) - Képzettségi mátrix kezelés - Beépülő anyag kezelés - Megelőző karbantartás kezelés - Minőségellenőri funkciók kezelése

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban