Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SeemoreLABS ERP II.

(PERSPEX Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

Ára: 50 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

14,87 KB
2020-01-21

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Elektronikus fizetés

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A Perspex Kft. szoftvercsapata egyedülálló megközelítést alkalmaz a bevételek generálására, az üzleti folyamatok javítására és az adatok kezelésére. Küldetésünk, hogy segítsük a szervezeteket az akadálymentes digitális átmenetben. Teljeskörű megoldást adunk át. Aktív támogatást nyújtunk szoftvereinkhez és hardvereinkhez. Levesszük az informatikai terhet az ügyfeleink válláról.

Vállalatirányítás rendszerek: Itt az ideje, hogy az összes papíralapú megoldást hátrahagyja és minden üzleti folyamatát átállítsa a digitális korszakra! Egy személyre szabott, jól megtervezett és megfelelően bevezetett ERP-rendszer jelentősen növelheti termelékenységét, alapot szolgáltathat stratégiai döntésekhez és rámutathat a szervezet kiaknázatlan lehetőségeire. Bevezetés és tanácsadás: A digitális átállás során irányítjuk a szervezetet a változások végrehajtásának és nyomon követésének tervezésével. Tanácsadói szolgáltatásokat kínálunk a szoftver- és hardverportfólió fejlesztésére, valamint a digitális stratégia fejlesztésére. Webes alkalmazások: Az ügyfélkapcsolatok jelentősen növelhetők a megfelelő webes eszközök használatával. Az e-kereskedelmi platformok, a B2C és a B2B rendszerek az egyik legfontosabb megoldások a mindennapi üzleti folyamatok felgyorsítására.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • feldolgozóipar
  • kereskedelem, gépjárműjavítás
  • szállítás, raktározás
  • információ, kommunikáció
  • adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység

Kérdések a termékkel kacsolatban