PERSPEX Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

PERSPEX Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk szoftvercsapata egyedülálló megközelítést alkalmaz a bevételek generálására, az üzleti folyamatok javítására és az adatok kezelésére. Küldetésünk, hogy segítsük a szervezeteket az akadálymentes digitális átmenetben. Teljeskörű megoldást adunk át. Aktív támogatást nyújtunk a szoftvereinkhez és a hardvereinkhez. Levesszük az informatikai terhet az ügyfeleink válláról.

Esettanulmány

Az esettanulmányban szereplő szervezet a nyomdaipar területén már évtizedek óta jelen van. Az ágazatban kiemelkedő helyen szerepel és országos szinten is számottevő piaci szereplőnek minősül. Nagyméretű partner bázissal és több országosan is kiemelkedő méretű és árbevételű cégnek a beszállítója.
A megoldandó üzleti probléma a KKV-nál általánosságban tapasztalható analóg, papír alapú munkavégzés és az üzleti folyamataik egy központi rendszerben történő illesztése volt. A megoldás bevezetését megelőzően a teljes ügyviteli folyamat papír és excel alapon történt egymástól teljesen elszigetelt adatbázisokban.
Az alkalmazott megoldásnak köszönhetően a szervezet pénzügyi, gyártási és nyersanyag-gazdálkodási folyamatai teljesen transzparensé váltak. Eltűntek a kommunikációs nehézségek, azonnali kimutatásokhoz jutott a menedzsment, valamint könnyen meghatározhatóvá a projektek megtérülései.