Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Atlassian bevezetés, tanácsadás, oktatás

(Moresimp Kft.)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Csomagárunk biztosítja az Önök számára a helyszíni felmérést, melynek keretében részleteiben értjük meg igényeiket, megoldandó problémáikat, az Atlassian portfólió segítségével megoldási javaslatokat, tanácsokat adunk, ez alapján pedig egy átfogó, részletes ajánlatot adunk a teljes megoldás megvalósítására a cégükön belül.

Ára: 120 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 79 200 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

196,01 KB
2019-08-08

Termék kategorizáció

rendszerintegrációs tanácsadás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Segítünk az Atlassian termékek (pl. Jira Software, Jira Service Desk) és kiegészítők bevezetésében és beállításában Felmérjük az egyedi igényeket Megosztjuk a legjobb gyakorlatokat Segítünk helyesen vezetni

Az erős hátterünk rendszer integrációban, telepítésben és karbantartásban, szoftverfejlesztésben és hosztingban garantálja, hogy mi lehetünk az egyetlen Atlassian partner, melyre szüksége van. Úgy gondoljuk, hogy egy jó partnerkapcsolat mindig az üzleti igények részletes elemzésével kezdődik. Csomagárunk biztosítja az Önök számára a helyszíni felmérést, melynek keretében részleteiben értjük meg igényeiket, megoldandó problémáikat, az Atlassian portfólió segítségével megoldási javaslatokat, tanácsokat adunk, ez alapján pedig egy átfogó, részletes ajánlatot adunk a teljes megoldás megvalósítására a cégükön belül. A bevezetési projekt minden lépésében támogatjuk Önöket, az igények felmérésétől a kész rendszer átadása utáni támogatásig, oktatásig. Partnereink, megtapasztalva, hogy milyen pontosan meg tudjuk érteni tényleges igényeiket, általában éveken át kapcsolatban maradnak cégünkkel, tanácsadás, fejlesztések vagy egyedi app fejlesztése céljából. Hosszú távú együttműködést tervezve, célunk mindig az, hogy azt a terméket és szolgáltatást nyújtsuk, melyre Önnek akkor éppen szüksége van.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban