Moresimp Kft.

Moresimp Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Csapatunk szoftverfejlesztéssel, illetve szoftverek bevezetésével foglalkozik hosszú évek óta.
Az általunk fejlesztett termékeket több ezer cég használja napi szinten. Olyan cégek, amelyek nemzetközi szinten is ismertek.

Ezen felül Atlassian Gold partnerek is vagyunk, amely keretein belül termékbevezetést, tanácsadást és oktatást is végzünk
2015 óta vagyunk hivatalos Atlassian partnerek, és 2016-ban szereztük meg a GOLD Partner minősítést majd 2019-ben a Top Vendor minősítést, mely kiegészítő termékeink minőségét biztosítja. Mérnökeink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek Atlassian termékek és szolgáltatások bevezetésében, oktatásában és a folyamatok optimalizálásában.
Természetesen Örömmel állunk az Önök rendelkezésére új Atlassian licencek beszerzésével, vagy meglévő licenceik upgrade-jével, megújításával kapcsolatban is.
A fenti tudás és tapasztalat révén biztosak lehetnek abban, hogy minőségi munkavégzést, és hatékony megoldásokat kapnak, ha a MORESIMP Kft.-t választják.

Esettanulmány

A MORESIMP az Atlassian hazai Gold partnereként hatékonyságnövelő eszközöket biztosít csapatoknak, a startupoktól a nagyvállalati szintig. Szakterületünk az Atlassian termékek (JIRA) bevezetése és oktatása, a legjobb gyakorlatok megosztása, hogy minden csapat a lehető leggyorsabban átálljon, és kihozhassa magából a maximumot.
Az esettanulmányunkban szereplő Rendszerinformatika Zrt. a hazai távközlési és informatikai szektor egyik meghatározó szereplője. Ügyfeleiknek teljeskörű szolgáltatásokat nyújtanak adatközpont, adathálózat, kommunikáció, IT biztonsági megoldások területén egyaránt, és nagyon fontos, hogy szakembereik a nap 24 órájában gyorsan reagáljanak a felmerülő kihívásokra.
Csapatunk az Atlassian Jira Service Desk és Jira Core termékeinek bevezetésében működött közre azzal a céllal, hogy a Rendszerinformatika ügyfelei egy könnyen használható felületen küldhessék be kérelmeiket, és a lehető leggyorsabb megoldásokhoz jussanak.

A Rendszerinformatika Zrt. elvárásai a projekttől:
- átláthatóság az ügyfelek felé
- a belső folyamatok követhetősége
- a munkavégzés hatékonyságának növelése
A projekt során szükség volt mind az üzemeltetési, beszerzési, kereskedelemi, pénzügyi, mérnöki, belső folyamatok támogatására, mely a területeket lépésről lépésre, a Rendszerinformatika vezetésével szorosan együttműködve térképeztük fel, a folyamatok szoftverben történő implementálását pedig a munkavállalók visszajelzései alapján valósítottuk meg.

A rendszer bevezetése agilisan, kezdetben kéthetes ciklusokban történt, mely az elvégzendő feladatok jellegének változásaihoz idomulva heti egy, majd két alkalmas etapokra rövidült.

A projekt elején csak pár területtel foglalkoztunk, azonban a már bevont osztályoknál tapasztalt előnyöket látva más területek is önként, és szívesen csatlakoztak a projekthez. A lépésről lépésre történő bevezetés segítségével a munkavállalóknak volt idejük megismerni a rendszer funkcióit és működését, és volt lehetőségük arra, hogy önálló javaslatokkal is előálljanak a működés finomítására, így méginkább magukénak érezhették a változásokat.

Eredmények:
- átláthatóbb kereskedelmi folyamatok
- gyorsabb üzemeltetés
- nyomonkövethető pénzügyek
- mérhetőbb munkavállalói teljesítmény
- mindenki számára érthetőbb és átláthatóbb feladatok

A bevezetési projekt során látható volt, hogy az amúgy már létező és jól működő folyamatok Atlassian termékekkel való támogatása további javulást eredményezett a hatékonyságban, nyomonkövethetőségben.

Felhasznált Atlassian termékek:
- JIRA Core és JIRA Service Desk - melyek segítségével le tudtuk képezni az ügyfelek közreműködését igénylő és a belső folyamatokat egyaránt
- Tempo Timesheets, Insight asset management, eazyBI Reports and Charts, ImpEx, ScriptRunner - Atlassian Marketplacen található egyéb kiegészítők a munkaidőnyilvántartás, riportkészítés, szabadságkezelés, eszköznyilvántartás, stb. megvalósításához.