Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Vállalati webáruház

(EBOND Informatikai Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

-INGYEN felmérjük az új rendszerével kapcsolatos igényeket, a megvalósítandó folyamatokat.
-A rendszer indulásához számos folyamatot ki kell alakítani a rendszerben, a működéshez szükséges vezérlő adatokat beállítani. Ezt a felmérés alapján INGYEN elkészítjük.
- A bevezetés 10.000 Ft-os óradíját 8.000 Ft-ra csökkentjük, ami Önnek 20% megtakarítást eredményez.

Ára: 900 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

A DRONerp vállalatirányítási rendszert elsősorban nagykereskedelmi és/vagy kiskereskedelmi hálózattal rendelkező vállalkozásoknak ajánljuk (export, import, több telephely, mobil üzletkötői rendszer). A webáruház segítségével termékeit értékesítheti az interneten, mindezt a DRONerp ügyviteli rendszerrel integráltan.

Webáruházunk segítségével termékeit értékesítheti az interneten keresztül. A webáruház és a DRONerp rendszerünk között szoros kapcsolat alakítható ki. Ennek segítségével a weben leadott rendelések a DRONerp ügyviteli rendszerben azonnal megjelennek. A partnerek összekapcsolásával vevőinek hasznos információkat adhat az ügyviteli rendszerből. A webáruházat a cég igényeinek megfelelően alakítjuk ki, felhasználó és keresőbarát módon, integráljuk a közösségi oldalakkal. Az oldal hatékonyságát a beépített mérőpontok alapján analizálni lehet.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

kereskedelem, gépjárműjavítás

Kérdések a termékkel kacsolatban