Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

PRICER ipari kijelző rendszer

(Szintézis Informatikai Zrt.)

Fő kategória: Kombinált szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

Igény esetén teljes körűen felmérjük azt a folyamatot, amelyet a gyártás során alkalmaznak és tanácsot adunk, hogy hogyan lehetne minél hatékonyabban kialakítani az információáramlást a PRICER ipari kijelző rendszer segítségével.
Kedvezményes DEMO lehetőség, próbaidőszak 1 hónap időintervallumban.

Ára: 300 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 270 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Infrastruktúra szolgáltatás, tárhely szolgáltatás, rendszerintegrációs tanácsadás, egyéb, Gyártástámogatás , Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Termékazonosítás (RFID) , operációs rendszer, fájlkezelés, tervezői célszoftver, egyéb, Számítógép, Mobileszköz, Szerver, Periféria, Egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

PRICER ipari kijelző rendszer Munkautasítások delegálása a gyártósoron Az innovatív, PRICER ipari kijelző rendszeren a gyártási információk megjelenítésével elkerülhetőek az emberi feledékenységből adódó káresemények, a gyártási instrukciók frissítésével felgyorsíthatóak a munkafolyamatok. A PRICER zárt rendszerének biztonságos kommunikációját kétirányú infravörös technológia garantálja.

Munkautasítások delegálása a gyártósoron Az innovatív, PRICER ipari kijelző rendszeren a gyártási információk megjelenítésével elkerülhetőek az emberi feledékenységből adódó káresemények, a gyártási instrukciók frissítésével felgyorsíthatóak a munkafolyamatok. A PRICER zárt rendszerének biztonságos kommunikációját kétirányú infravörös technológia garantálja. Változnak a gyártási instrukciók? Frissítse központilag a kijelzők tartalmát, zárja ki a hibázás lehetőségét. A PRICER ipari kijelző rendszer új korszakot nyit a logisztikában A PRICER ipari kijelző rendszer kommunikál a raktáros kollégákkal, a keresett polccímkék figyelemfelkeltő zöld színnel villognak, segítve a gyors megtalálásukat. A polccímkék nem csak az anyagmozgatókkal kommunikálnak, hanem a rendszer kezelőjével is. A kétirányú adatáramlásnak köszönhetően minden frissítésről visszajelzést érkezik, így biztos lehet benne, hogy minden címke a megfelelő információkat tartalmazza. A PRICER polccímkék a készletszintek pontos kijelzését is garantálják. Búcsúzzon el a bosszantó címkeragasztgatástól, az elcsúszó termékazonosítóktól, emberi hibáktól! Minden információ szem előtt A kijelzők képesek szöveget, képet, vonal- és QR- kódokat megjeleníteni, tartalmukat pedig közvetlenül ERP rendszeréből tudja megjeleníteni! A PRICER ipari kijelző rendszer által használt technológia extra hosszú, karbantartás nélküli élettartamot garantál, így kollégáinak valóban csak a munkával kell foglalkozniuk!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban