Szintézis Informatikai Zrt.

Szintézis Informatikai Zrt.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A Szintézis Informatikai ZRt. története közel 30 évvel ezelőtt kezdődött. 1987-ben Győrött alapították a céget, amely ma már egy cégcsoporttá fejlődött.
A központ Győrben található, ahol a kereskedelem, a szolgáltatás, a fejlesztés és az adminisztráció kapott helyet.

Vállalatunk központjában jelenleg 110 munkatárs dolgozik, cégcsoport szinten több mint 300. A kvalifikált szakembergárda 90%-a a kereskedelmi és az ügyfélnek nyújtandó szolgáltatási területen végzi feladatát, akik felelősek az első szintű támogatásért, melyet ügyfeleink élveznek.

A folyamatosan bővülő tevékenységeink fő területe Magyarország, de folyamatosan szélesítjük hatókörünket a határokon túl is. Ennek érdekében létrehoztunk leányvállalatokat Romániában és Szlovákiában is, Közép-Európában az informatika területén a Szintézis-cégcsoport kiemelkedő szerepet tölt be.

A Szintézis folyamatosan bővíti kapcsolatait a megbízható, jó nevű szoftver- és hardvergyártókkal, hogy folyamatosan a legjobbat nyújtsuk. Ügyfeleink elégedettségén túl nagy figyelmet fordítunk az innovációra, tevékenységi körünk folyamatos bővítésére. 2014-ben a meglévő üzletágaink mellett nyitottunk az ipari szegmens felé is, kifejezetten az ipar szereplőinek szánt megoldásainkkal a Szintézis ZRt. szolgáltatásai még komplexebbé válnak.
Üzletpolitikánk fókuszába a teljes körű és hosszútávú szolgáltatást helyezzük, ügyfeleink problémáira mi nemcsak megtaláljuk a legoptimálisabb informatikai megoldást, de megtervezzük, kivitelezzük és után is követjük azt.
Szintézis ZRt. 1999 óta rendelkezik az egész cégre vonatkozó ISO minősítéssel.

Cégünk küldetése, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalú, az igényeiket teljes mértékben kielégítő, komplett szolgáltatásokat nyújtsunk és termékeket szállítsunk. Munkatársaink nap mint nap bebizonyítják, hogy a „Szintézis - az informatika a szenvedélyünk” nem egy üres szlogen, hanem egy hitvallás, melyet kollégáink ihlettek.

Esettanulmány

A Robert Bosch Elektronika Kft. 1998-ban alapított hatvani gyára ma már a Bosch csoport gépjármű-elektronika részlegének legnagyobb gyártó központja a világon, ahol közel 4000 munkatársunk járul hozzá a jövő autózásának alakításához.
A vállalat fő profilja a globális cégcsoport mobilitási megoldások üzletágának jövőbe mutató termékei közül a vezérlő elektronikák és szenzorok sorozatgyártása, ezenkívül a gyár prémium kategóriájú gépjárművekhez készít műszerfalakat. Világszerte már több mint 500 millió hatvani Bosch termékkel szereltek fel gépjárműveket.
A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a vezetés még biztonságosabb, tisztább és gazdaságosabb legyen.
A Bosch hatvani gyárában, a gyártósorra kihelyezett, nyomtatott A4-es lapokon jelenítették meg a különböző gyártási utasításokat, amelyek egy műszakban többször is változhattak.
A hibásan elkészített és rosszul kinyomtatott, gyártási utasítások miatt nagy mennyiségű terméket kellett visszahívni, amely a cégnek a komoly anyagi veszteségen túl, a megrendelőknél nagyfokú presztízsveszteséget is jelentett.
A Szintézis Zrt. szakemberei a Bosch kérésére a Pricer ipari kijelző rendszer szoftveréhez
készítettek egy speciális illesztést, mely vezérli a gyártósoron kihelyezett elektronikus kijelzőket: a rendszer segítségével a munkatársaknak csak le kell olvasniuk a vonalkóddal ellátott kijezőt, a
monitoron és a kijezőkön pedig azonnal megjelenik a munkaállomásra feltöltendő alkatrész cikkszáma, megnevezése és pozicionálása.
Az elektronikus polccímkéket a hadiiparból adaptált infravörös technológiával vezéreljük, így nem volt szükség a gyártóterület kábelezésére, ráadásul az egész rendszer mobil, a kijelzők bármikor
könnyűszerrel áthelyezhetők a csarnok egyik pontjából a másikba.
A Pricer ipri kijelző rendszer e-ink technológián alapul, ezért csak akkor fogyasztanak energiát, amikor változik a kijelzőn kiírt információ, így a megoldás nem csak praktikus, de környezetbarát is.