Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Szoftverfejlesztés

(N-Ware Informatikai és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

A Modern Vállalkozások Programjának keretein belül, 30%-os kedvezménnyel várjunk a szoftverfejlesztés és felhő alapú megoldásokkal kapcsolatos megbízásokat.

Ára: 12 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 8 400 Ft (óradíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

szoftver ergonómiai tanácsadás, rendszerintegrációs tanácsadás, IT biztonsági tanácsadás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A szoftverfejlesztés nemcsak a szakmánk, hanem a hivatásunk is. Az általunk fejlesztett szoftverekkel hatékonyabb a döntéshozatal, jól követhetőek és koordinálhatók a munkafolyamatok, és időt spórolhatsz a mindennapi munkában.

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni. Termékeink a vállalkozásod legváltozatosabb rendszereinek működtetését segítik elő. Megvizsgáljuk céged igényeit és szükségleteit, majd megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb szoftvermegoldást, hogy megkönnyítsük az életedet.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban