N-Ware Informatikai és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

N-Ware Informatikai és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk elsősorban két termékével szeretné képviselni magát a programban. A Billzone.eu egy bárhonnan elérhető, egyszerűen kezelhető online számlázó, amely amellett, hogy költséghatékony és környezetbarát a folyamatos fejlesztői munka révén számos vállalat irányítási rendszerhez vagy webshophoz képes kapcsolódni és automatizálni a számlázási folyamatot.
KvikPass névre keresztelt beléptető rendszerünk üzemeltetéséhez elegendő néhány asztali számítógép, így megspórolható a drágább felszerelések kiemelkedő anyagi vonzata. Az egyszerű üzemeltetés mellett számos előnye van rendszerünknek, mint például a forgóajtóra szerelhetőség, vagy a több telephelyen való egyidejű működés.
Cégünk, az N-Ware Kft. egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. A legkülönbözőbb projekteken a tervezési fázistól, a kivitelezésen át, a megvalósításig támogatjuk ügyfeleinket/partnereinket 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapatunkkal. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről.

Esettanulmány

Az ügyfél webáruháza különböző cégek szolgáltatásait fogja, gyűjti össze, amelyekhez kedvezményes kuponokat lehet vásárolni.
A partnerünk igénye az volt, hogy bármikor vásárolnak ügyfelei a webáruházában, akár éjjel, akkor is létrejöjjön a számla azonnal a megrendelésről, vásárlásról az ügyfél részére. A munkamenetet teljes egészében automatizálni szerette volna, az emberi erőforrás teljes kiiktatása volt a cél.
Megoldásként az automatizált számlakiállítás funkciókat (webservice-on keresztüli számlakiállítás) ajánlottuk, amelyet ma is előszeretettel használnak. Üzleti előnye az emberi erőforrás kiiktatása, ezzel bizonyos függőségek (pl. időkorlátok) megszűnése; további előny pedig a költséghatékonyság, hiszen munkaerő kiváltás történt automata rendszerrel (amely költsége lényegesen alacsonyabb, mint egy munkaerő bérköltsége).