Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Partner.ERP Hibrid és Felhő Max

(PANNON SERVICES HUNGARY Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Cégünk az alábbi EXTRA kedvezményeket és szolgáltatásokat biztosítja: ha Önnek még nincs ERP vagy ügyviteli rendszere és/vagy DOS alapú rendszert használ, akkor a projekt keretein belül 3 napos díjmentes oktatást tartunk + ajándék felhasználói vizsga.
Ha Ön már meglévő ERP rendszerét cseréli le, akkor az adatmigrációt díjmentesen biztosítjuk + ajándék felhasználói vizsga.

Ára: 50 000 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

2

kereskedelem, gépjárműjavítás
Créor Kft.
feldolgozóipar
De-Span Kft.

Rendszerünk testreszabott megoldást nyújt vállalata minden folyamatára és követi cége fejlődését. A bevezetést követően ügyfeleink arról számoltak be, hogy a hatékonyabb munkavégzés nyomán javult a kapacitáskihasználtságuk, a rendszer beépített intelligenciája révén mérséklődtek a kockázataik, uralni tudják vállalatuk folyamatait.

A Partner.ERP az Ön piaci pozícióját is megerősíti, vállalata minőségi lépcsőt ugrik a munkaszervezésben. Ön a világ bármely pontjáról irányíthat. Jól strukturált rendszerben adhatja ki utasításait és ellenőrizheti azok végrehajtását. Azonnal kap elemzéseket, kimutatásokat, döntéstámogató információkat. A munka szakszerűen és gördülékenyen zajlik a felhasználóbarát programmal. Kézben tudja tartani az eseményeket akár átszervezések és fejlesztések idején is. Csökken vállalata függősége az egyes dolgozók pillanatnyi rendelkezésre állásától. Vevői elégedettsége lényegesen javul. Ön választja meg a rendszer moduljait, a funkciókat kívánságai szerint paraméterezzük, testreszabjuk. Egyazon programmal kezelhet több telephelyet vagy akár több céget is. Olyan terepen is dolgozhat, ahol még mobil hálózati lefedettség sincs. Adatai kifinomult jogosultsági rendszer védi az illetéktelen hozzáféréstől. A Partner.ERP teljes biztonságot nyújt Önnek. Szoftverkövetés biztosítja a rendszer folyamatos jogszabályi megfelelőségét. „Forródrót”-szolgálat áll rendelkezésére, ha segítségre van szüksége. Segítünk Önnek megérteni ügyviteli problémáit és garanciát vállalunk, hogy rendszerünk megoldást nyújt ezekre.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban