PANNON SERVICES HUNGARY Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

PANNON SERVICES HUNGARY Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Pannon Services Kft. azon cégek megbízható partnere, akik fejlődésüket tartósan szeretnék megőrizni olyan informatikai és gazdasági támogatás mellett, mely az igényeiket kielégíti és a céljaik elérését támogatja. Rendszerünk képviseli a magyar HIGH END kategóriát. Ügyfeleink itthon és külföldön egyetértenek abban, hogy a szoftver szakértelem nélkül semmit nem ér. Mi azon dolgozunk, hogy olyan értékes megoldásokat adjunk a partnereink kezébe, amivel elérik céljaikat, és tudnak az üzletre, családra… vagy arra figyelni, ami éppen fontos. Rendszerünk adottságai lehetővé teszik, hogy képes legyen minden iparágban segíteni az ügyviteli, gyártási, projekt valamint pénzügyi-könyvviteli folyamatokat. Nincs két egyforma cég, nincs két egyforma megoldás, ezért is terveztük a rendszert úgy, hogy képes legyen igazodni az igényekhez, a beállítások módosításával vagy fejlesztéssel.

Esettanulmány

Óra-, ékszer kiskereskedelem. Ezüst, nemesacél, arany ékszerek széles választéka: jegygyűrű, eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, nyakláncok és további különleges kiegészítők értékesítése.
A fontosabb elvárás egy integrált vállalati webáruház kialakítása volt, mellyel növelhető a webshop látogatottsága.
Emellett elsődleges a hiányos pénztárbizonylat, rendelés és a szállítólevél információk pontosítása, illetve a hiányos jutalékszámítás problémájának megoldása.
Jutalékszámítás
A viszonteladók jutalékainak pontos számítása és határidőre történő juttatása fontos feladat volt a vállalat számára.
A jutalékok áttekinthetősége és kezelhetősége jelentős hatékonyságjavulást eredményezett.
Webáruház
Olyan a vállalat rendszerével integráltan együttműködő webáruház került kialakításra a vállalatnál, amely könnyű használhatósága jelentősen megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését.
A webáruház beállításai gyakorlatilag a központi vállalatirányítási rendszerben állíthatóak be, legyen szó akár új akciók megjelenítéséről, új cikkek hozzáadásáról, vagy az egyes cikkek képeinek módosításáról. Ez a beállítási lehetőség leegyszerűsíti a webáruház kezelését, hiszen még a raktárszintek figyelése, valamint a rendelések nyomonkövetése is megoldott egy rendszeren belül.
Keresőoptimalizálás
Nemcsak a cég webáruházának elkészítésén volt a hangsúly, hanem annak elérhetőségén is. Éppen ezért a Pannon Szoftver Kft. vállalta, hogy a legfontosabb kulcsszavakra keresőoptimalizálást végez, ennek segítségével az adott kulcsszóra keresve az egyes keresőoldalakon a weboldal mind egyre előrébb és előrébb került, segítve ezzel a vásárlói szám növekedését.
Egyedi PDA-s fejlesztés
Olyan egyedi PDA eszközre tervezett fejlesztés került kiépítésre, mely speciálisan a Créor tevékenységéhez igazodik. A PDA eszközzel a pénztárbizonylatok, rendelések és a szállítólevelek kezelése történik, valamint speciális funkcióként a törtarany visszavétel is ide tartozik. A PDA eszközre fejlesztett program egyedi szinkronizációs megoldással kommunikál a központi adatbázissal.