Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Facebook + Instagram menedzsment, oktatás

(Mimézis Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

Amennyiben oktatásunkat csoportosan veszi igénybe, vagy fiók menedzsment munkákat több vállalkozói oldalra is szeretné megrendelni, mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Kérje személyre szabott ajánlatát: borrbas.orsolya@mimezis.com

Ára: 31 750 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 28 575 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

online marketing

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

oktatás
Brainturbo Délpest
ingatlanügyletek
Hopsi Kft.
egyéb szolgáltatás
Madal Bal Kft.

Vállalkozói Facebook és Instagram fiók beállítása, menedzsmentje, hirdetési kampányok készítése. Mindkét platform működésének oktatása csoportos és egyéni oktatásokkal.

Facebook, Instagram fiókok átvizsgálása: Jelenleg is használja a Facebook-ot, de nem elégedett az eredménnyel? Ügynökség kezeli, és tudni szeretné - valójában - mit csinálnak a pénzéért? Szeretné - végre - látni, hogy valóban jól működik a fiókja? Célunk, hogy korrekt áron korrekt segítséget tudjunk Önnek nyújtani, annak érdekében, hogy Ön is ott lehessen versenytársai között! Legfőbb feladatunknak tekintjük, hogy fiókjának hatékonyságát jelentősen növeljük! Facebook, Instagram fiókok üzemeltetése Miben segíthetünk Önnek? Facebook, Instagram lehetőségeinek teljeskörű kiaknázása. Brandépítés, termékek szolgáltatások ismerté tétele. Fiókbeállítások, reklámkampányok, oldalmenedzsment. Forgalom felfuttatása. Mit vállalunk? Vállaljuk fiókja felülvizsgálatát és optimalizálását. Meglévő kampányok menedzselését. Statisztikák elkészítését és elemzését. Folyamatos konzultációt. Átlátható üzemeltetést.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban