Mimézis Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Mimézis Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Üdvözöljük az Önt segítő informatika világában!

Mai, rohanó világunkban egyre inkább előtérbe kerül az Internet. „Jelen lenni” a világhálón szinte már követelmény.

Célkitűzésünk olyan informatikai rendszerekkel ellátni partnereinket, melyek a lehető legtöbb terhet veszik le vállukról, és segítenek maximalizálni a cég bevételeit!
Hisszük, hogy ehhez több éves tapasztalatunk, és folyamatos önképzéseink megfelelő alapot nyújtanak!

A mi válaszunk erre a kihívásra a profi informatika rendszerek világába vezet, melyek segítségével bármely vállalkozás biztosíthatja magának a jövőbe vezető technológiai hátteret.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére terveik megvalósításában:

- Live Guide webes jelenlét menedzsment rendszer
- CRM
- CMS
- ERP
- Tárhely szolgáltatás, domain név regisztráció
- Weboldal készítés
- Weboldal gondozás
- AdWords és AdGrants kampány kezelés
- AdWords kampány kezelés oktatása
- Keresőoptimalizálás

Esettanulmány

Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye Idegenforgalmi és Kulturális Egyesület fő tevékenysége a térségi turizmus kialakítása és fenntartása.
Programok, események, turizmus, borturizmus, szálláshelyek, éttermek, múzeumok promotálása.
Évről évre igen jelentős harcot kell megvívniuk annak érdekében, hogy programjaink, eseményeik kellően látogatottak legyenek. Ezen cél eléréséhez elengedhetetlen egy jól működő webes elérhetőség, mely minden esetben könnyedén tájékoztatja a térség iránt érdeklődő személyeket az aktuális eseményekről, programokról, látnivalókról.
Az egyesület teljes körű informatikai hátterének kialakítása:

- domain név bejegyzés
- tárhely szolgáltatás, levelezés biztosítása
- weboldal készítés
- keresőoptimalizálás
- webes menedzsment rendszer használata (LIve Guide) melyből könnyedén tudják weboldaluk tartalmát menedzseli, alakítani, bővíteni, módosítani,hírleveleket készíteni és kiküldeni, valamint teljes pénzügyi modullal rendelkeznek.
- AdGrants kampány kialakítása és kezelése (AdWords Nonprofit szervezetek részére)
Teljes körű informatika megoldás a tokaj-turizmus.hu esetében!

Hosting – Tárhely szolgáltatás: Minden ügyfelünk részére, így a tokaj-turizmus.hu részére is magas szintű tárhelyszolgáltatást nyújtunk Linux Microsoft tükör szerverrendszerünkön, minden adatot automatikusan két helyen tárolunk, így az esetleges meghibásodások esetén nincs adatvesztés és rendszerleállás.
Google AdGrants hirdetés kezelés: Felgyorsult internetes világunk most már szinte megköveteli, hogy weboldalunk látogatottságát a Google által biztosított hirdetési felületeken is promotáljuk. A Google AdGrants programnak köszönhetően minden Tokaj és környékén történt eseményről, programról, látnivalóról, gasztronómiai csodáról kiemelten tud tájékozódni minden kedves érdeklődő.
SEO – Keresőoptimalizálás: Már az oldal kialakításánál is arra törekedtünk, hogy minden „elvárásnak” megfeleljünk, mint például az oldal reszponzivitása, mellyel biztosítjuk, hogy a tokaj-turizmus.hu minden készüléken elérhető, felhasználó barát élményt nyújtson.
Weboldal menedzsment – Live Guide : A Live Guide helyi, térségi, régiós és országos adatbázisok kezelésére alkalmas CRM,- CMS,- és katalógusalapú webes adminisztrációs rendszer, mely magában foglalja a szervezetek működéséhez szükséges nyilvános és háttér információs funkciókat. A Live Guide által generált honlap összeköttetésben az adminisztrációs rendszerrel munkatársként segíti az értékesítési, marketing és termékkommunikációs feladatainak megvalósítását, valamint a szakmai és törvényi előírásokban meghatározott kötelességeinek teljesítését. Az adminisztrációs felület kialakításánál elsődleges szempont volt a rugalmas kezelhetőség és az a szabadság, amikor az egyedi igényeket és információs tartalmakat a kezelő maga tudja kialakítani.
A rendszer segítséget nyújt ahhoz, hogy átfogó képet tudjunk nyújtani egy országról, egy régióról, egy térségről vagy csak egy desztinációról egészen a szolgáltatókig.