Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

RS3 Ügyviteli Rendszer / + Jövedéki modul

(RS3 Informatika Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

A rendszer bevezetését, illetve a hozzá kapcsolódó oktatást díjmentesen vállaljuk. A program demó változata a www.rs3.hu oldalról letölthető, így a rendszer szabadon tesztelhető és kipróbálható, minden kötelezettség és időkorláttól függetlenül. A tesztelési időszak alatt kérdésekkel kapcsolatban telefonos/teamviewer-es segítséget biztosítunk.

Ára: 180 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

5

építőipar
Nagymester Kft.
építőipar
Monolit Épszer Kft.
szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
Hortobágyi Nemzeti Park
vízellátás; szennyvíz gyűjtése, kezelése, hulladékgazdálkodás, szennyeződésmentesítés
Evolube Kft.
egyéb szolgáltatás
Smoking Acc. Kft.

Általános célú kereskedelmi rendszer, kiegészítve jövedéki és termékdíj modullal, mely így kiemelten támogatja az ásványi-olaj nagykereskedő cégeket.

Az RS3 Ügyviteli Rendszer egy egyedülálló, komplex számlázó és készlet-nyilvántartó szoftver, mely megannyi más funkcióval kiegészülve alkalmassá teszi a Rendszert arra, hogy egy egyszemélyes vállalkozástól, akár egy több telephellyel rendelkező, közepes méretű cég igényeit is teljes mértékben lefedje. Felépítése egyedi, átlátható, üzemeltetése könnyen elsajátítható, nem igényel hosszas tanulási folyamatot! Rendszerünk teljes mértékben megfelel a törvényi előírásoknak és adatszolgáltatási kötelezettségeknek. A jogszabályok nyomon követésével folyamatosan bővítjük legfrissebb verzióinkat. Rendszerünket napi szinten és folyamatosan fejlesztjük, új funkciókkal egészítjük ki az ügyfeleink igényeinek megfelelően!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban