RS3 Informatika Kft.

RS3 Informatika Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az RS3 Informatika Kft. 100%-ig magyar tulajdonban lévő informatikai vállalkozás, mely 2015 óta forgalmazza a közel 15 éves fejlesztőmunka eredményeként létrejött RS3 Ügyviteli Rendszert. Célunk a kis- és középvállalkozások adminisztratív terheinek csökkentése, automatizálása, mely egy összetett, de mégis könnyen kezelhető rendszeren keresztül segíti a felhasználóit a mindennapos számlázási, készletkezelési, pénzügyi, webes értékesítési és egyéb kapcsolódó feladatok elvégzésében.

Esettanulmány

Az Euromix Kft. több mint 26 éves szakmai múlttal rendelkező cég, aki az ipari szerelvények piacának meghatározó szereplője. Dunaújvárosi központi telephelyükön 2500 m2 raktárral és több mint 1 milliárd Ft. értékű készlettel rendelkezik.

Rendszerünk e tevékenységhez nyújt immáron 10 éve megbízható informatikai megoldást.
Dunaújvárosi, tiszapüspöki és budapesti rendszerek összekötése egy ügyviteli rendszerrel, mely mind a beszerzés, értékesítés, raktározás területén azonnali információkkal látja el a céget. A raktározási feladatokat ipari PDA (RS3 Memor) rendszer segíti, megkönnyítve a termékek kiadását, leltározását. A rendszerrel megvalósításra került a konszignációs raktárak, a raktári tárhelyek kezelése, telephelyek közötti anyagmozgatás nyomon követése (úton lévő készletek nyilvántartása). Webes megrendelő felület létrehozásával immár a weben leadott rendelések közvetlenül az RS3 Ügyviteli rendszer bejövő megrendelései közé érkeznek. A cég egyedi igényeinek figyelembevételével a rendszer folyamatosan fejlődik. Jelenleg 24 számítógépen és 6 db PDA eszközön fut az RS3 Ügyviteli Rendszer.

További információ: www.rs3.hu
A rendszer 2007-ben került bevezetésre, akkor még REX Ügyviteli rendszer néven. A cég igényeinek növekedésével fejlődött a rendszerünk is. A leltározás sebessége az addigi közel egy hétről 3 napra csökkent, annak ellenére hogy a raktárkészlet az idők folyamán folyamatosan bővült. A telephelyek összekötését internet segítségével oldottuk meg. Megoldásra került a telephelyek egy központi adatbázisban való működtetése úgy, hogy párhuzamosan mind a 30 eszköz hatékonyan működjön a szerver lehető legkisebb terhelése mellett. A hibatűrő rendszernek köszönhetően, az internet esetleges megszakadása esetén sincs adatvesztés. Az adatbázis több mint 40.000 terméket tartalmaz, emiatt a rendszer sebességre optimalizáltságára különös hangsúlyt fektettünk.

Weboldal: