Adatlap


Esettanulmány címe:
Céglogós power bank gyártása Emerson részére
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
kereskedelem, gépjárműjavítás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Az Emerson Process Management Magyarország Kft., az Emerson Electric Co. amerikai multinacionális vállalatcsoport tagjaként, ipari folyamatszabályozó és mérőberendezések gyártásával foglalkozik Székesfehérváron. Termékskálája felöleli a csúszószáras, forgószáras szelepeket, valamint a szintszabályzókat. Egyedi gyártású, vevői megrendelésre készülő Fisher-szabályozószelepeink eljutnak Európa minden országába, Afrikába, a Közel- és Távol-Keletre.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Innovatív, trendi ajándéktárgyakat kerestek ügyfeleik részére. Az ajándékot termék/szolgáltatás mellé illetve céges rendezvényeken szeretnék kiosztani kiemelt partnereik számára.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A már korábban bevált egyedi formájú pendrive mellé egy újabb ajándéktárgyat a power bank-ot választotta ügyfelünk. A power bank, telefonos vésztöltő azért egy okos ajándék, hiszen a digitális világban mindenkinek nélkülözhetetlen a telefon állandó használata. Amennyiben telefonunk hirtelen lemerülne, nem tudunk hozzáférni nélkülözhetetlen adatokhoz, hiszen a bankoláson keresztül az e-mailek olvasásáig és lassan a fizetést is telefonon keresztül intézzük, így aki power bankot ajándékoz ügyfeleinek biztos lehet benne, hogy hosszú tartó, használható reklámajándékkal lesz gazdagabb.