PendriveGuru Kft

PendriveGuru Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Tudta, hogy a a reklámajándékok 70%-a előbb-utóbb a kukában végzi, mert nagyon sok hasznavehetetlen dologgal találkozik az ember. A digitális térnyeréssel viszont tudunk egy lépcsővel feljebb lépni és olyan ajándékot készíteni az ügyfeleknek, amelyek a napi telefonhasználatot, digitális életet megkönnyíti. Így praktikus, hasznos ajándéktárggyal lesznek gazdagabbak, amelyen nem utolsó sorban az ajándékozó cég logója szerepel. Speciálisan az okos világgal összefüggő ajándéktárgyak széles kínálatával állunk elő, melyből a honlapunkon www.okosreklamajandek.hu válogathat. Ilyenek például a VR szemüveg, Bluetooth hangszórók és WI-FI pendrive-ok. Látogasson el honlapunkra és kérje ajánlatunkat bizalommal.

Temékeink

Esettanulmány

Az Emerson Process Management Magyarország Kft., az Emerson Electric Co. amerikai multinacionális vállalatcsoport tagjaként, ipari folyamatszabályozó és mérőberendezések gyártásával foglalkozik Székesfehérváron. Termékskálája felöleli a csúszószáras, forgószáras szelepeket, valamint a szintszabályzókat. Egyedi gyártású, vevői megrendelésre készülő Fisher-szabályozószelepeink eljutnak Európa minden országába, Afrikába, a Közel- és Távol-Keletre.
Innovatív, trendi ajándéktárgyakat kerestek ügyfeleik részére. Az ajándékot termék/szolgáltatás mellé illetve céges rendezvényeken szeretnék kiosztani kiemelt partnereik számára.
A már korábban bevált egyedi formájú pendrive mellé egy újabb ajándéktárgyat a power bank-ot választotta ügyfelünk. A power bank, telefonos vésztöltő azért egy okos ajándék, hiszen a digitális világban mindenkinek nélkülözhetetlen a telefon állandó használata. Amennyiben telefonunk hirtelen lemerülne, nem tudunk hozzáférni nélkülözhetetlen adatokhoz, hiszen a bankoláson keresztül az e-mailek olvasásáig és lassan a fizetést is telefonon keresztül intézzük, így aki power bankot ajándékoz ügyfeleinek biztos lehet benne, hogy hosszú tartó, használható reklámajándékkal lesz gazdagabb.