Adatlap


Esettanulmány címe:
A növekedést támogatjuk
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
építőipar
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Építőipari területen szolgáltató vállalkozás (kivitelezés, karbantartás) 40 fős létszámmal több megbízó felé eseti és folyamatos szolgáltatásokat nyújt erősáramú, gyengeáramú rendszerek kivitelezése és karbantartása kapcsán.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A vállalatnál lévő vezetői létszám éppen csak kézben tudja tartani a 40 fős kivitelezői csoport menedzselését, a munkaterületekre történő eszköz és emberi erőforrások biztosításának leszervezését, ellenőrzését és a projektek egyéb utókövetéseit. Az ágazatban lévő fejlődés és egyre nagyobb projektek miatt a cégvezetésnek gondot jelentett az újabb dolgozókkal-, fejlődéssel járó plusz feladatok.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A Facility Managements Szoftver bevezetésével minden dolgozó előre látja, hogy melyik napon, melyik munkaterületen kell dolgoznia. A vezetők valós időben kapnak értesítéseket a területen megjelent dolgozókról és munkaidejükről. Az Android és iOS applikációnk segítségével feladatokat tudnak delegálni a dolgozók részére és azok elvégzését követően a projektekkel kapcsolatos riportokat láthatnak. Nincs szükség papír alapú jelenlétiívekre, hiszen valós időben látható a munkában lévő dolgozói létszám és egy kattintással letölthető a komplett jelenléti ív. Ezzel rengeteg munkaidőt és ezzel járó kiadást takarítottunk meg ügyfelünknek. A projektek, feladatok elvégzését követően az online rendszerből lekérhető az adott projekttel kapcsolatos információk. Ebben megtérülési számok, teljesítésigazolások és egyéb riportok. Funkciók: Partner adatbázis Korlátlan helyszín kezelése Korlátlan felhasználók kezelése Jogosultság kezelés Munkaidő nyilvántartás, jelenléti ív Munkaidő riportok az admin felületen Automatikus értesítés küldése az Applikációban Szabadság, betegség kezelése Beosztás készítés Jelentések, riportok az admin felületen Feladatok kezelése Alfeladatok kezelése Szöveges és fényképes megjegyzés csatolása a feladathoz Szöveges üzenetek kezelése Pozíciónapló (GPS) Ismétlődő feladatok kezelése Feladat szüneteltetése Projektek nyilvántartása Jelentések, Riportok a projektekről Több műszakos munkarend kezelése Fényképes üzenetek kezelése Csoportkezelés Zárt csoportok létrehozása Csoportos feladat indítása feladat koordinátor által Exportálható riportok (excel, pdf) Validált riportok Napi manager riport e-mailben Funkcióbővítés