ProGuard Europe Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.

ProGuard Europe Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Tegye átláthatóbbá napi munkafolyamatait a FACILITY MANAGEMENTS szoftver használatával! Segítségével könnyedén ellenőrizheti, koordinálhatja alkalmazottainak, beosztottjainak munkakezdését, munkavégzését, és mindezt egy felületen.
A Facility Managements Szoftver megszületése a meglévő ügyféligényekre alapozva több évtizednyi vezetői tapasztalat-, és nemzetközileg is díjazott fejlesztői tudás segítségével sikerült. Így leendő ügyfeleink a Facility Managements Szoftver tudásában mindazt láthatják amire Önmaguknak is szüksége lehet.
Vállalatunk kiemelkedően szem előtt tartja a felhasználói igényekhez való minél gyorsabb és rugalmasabb hozzáállást, a folyamatos fejlesztést és innovatív technológiák alkalmazását, mint például a beltéri navigációt is.


Esettanulmány

Építőipari területen szolgáltató vállalkozás (kivitelezés, karbantartás) 40 fős létszámmal több megbízó felé eseti és folyamatos szolgáltatásokat nyújt erősáramú, gyengeáramú rendszerek kivitelezése és karbantartása kapcsán.
A vállalatnál lévő vezetői létszám éppen csak kézben tudja tartani a 40 fős kivitelezői csoport menedzselését, a munkaterületekre történő eszköz és emberi erőforrások biztosításának leszervezését, ellenőrzését és a projektek egyéb utókövetéseit. Az ágazatban lévő fejlődés és egyre nagyobb projektek miatt a cégvezetésnek gondot jelentett az újabb dolgozókkal-, fejlődéssel járó plusz feladatok.
A Facility Managements Szoftver bevezetésével minden dolgozó előre látja, hogy melyik napon, melyik munkaterületen kell dolgoznia. A vezetők valós időben kapnak értesítéseket a területen megjelent dolgozókról és munkaidejükről. Az Android és iOS applikációnk segítségével feladatokat tudnak delegálni a dolgozók részére és azok elvégzését követően a projektekkel kapcsolatos riportokat láthatnak.
Nincs szükség papír alapú jelenlétiívekre, hiszen valós időben látható a munkában lévő dolgozói létszám és egy kattintással letölthető a komplett jelenléti ív. Ezzel rengeteg munkaidőt és ezzel járó kiadást takarítottunk meg ügyfelünknek.
A projektek, feladatok elvégzését követően az online rendszerből lekérhető az adott projekttel kapcsolatos információk. Ebben megtérülési számok, teljesítésigazolások és egyéb riportok.

Funkciók:
Partner adatbázis
Korlátlan helyszín kezelése
Korlátlan felhasználók kezelése
Jogosultság kezelés
Munkaidő nyilvántartás, jelenléti ív
Munkaidő riportok az admin felületen
Automatikus értesítés küldése az Applikációban
Szabadság, betegség kezelése
Beosztás készítés
Jelentések, riportok az admin felületen
Feladatok kezelése
Alfeladatok kezelése
Szöveges és fényképes megjegyzés csatolása a feladathoz
Szöveges üzenetek kezelése
Pozíciónapló (GPS)
Ismétlődő feladatok kezelése
Feladat szüneteltetése
Projektek nyilvántartása
Jelentések, Riportok a projektekről
Több műszakos munkarend kezelése
Fényképes üzenetek kezelése
Csoportkezelés
Zárt csoportok létrehozása
Csoportos feladat indítása feladat koordinátor által
Exportálható riportok (excel, pdf)
Validált riportok
Napi manager riport e-mailben
Funkcióbővítés