Adatlap


Esettanulmány címe:
Szakorvosi Rendelőintézet Epson A3 -a színes nyomtató telepítés
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Szakorvosi Rendelőintézet A rendelőintézetben több mint 90 fő végzi napi tevékenységét ami főképp Szakorvosi járóbeteg-ellátást lát el. Napi szinten több száz beteg ellátását biztosítják, ami komoly adminisztrációs terhet ró az intézményre.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Az árajánlat tételnél az megoldandó problémák merültek fel: - Olcsó üzemeltetés - Nagy igénybevételből kifolyólag nagy kapacitású kellékanyagok - A lehető legkisebb karbantartást igénylő konstrukció - Modern, lapadagolóval ellátott szkenner, és fénymásoló - Nagy kapacitású papírtálcák, a lehető legtöbb
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Az információk tekintetében egy EPSON WORKFORCE PRO WF-C879RD3TWFC RIPS SZÍNES MFP nyomtatót ajánlottunk. - Olcsó üzemeltetés az új tintasugaras megoldásnak köszönhetően 40% -al csökkent a nyomtatási költség. - Nagy igénybevételből kifolyólag nagy kapacitású kellékanyagok: 20.000 oldalas kellék kapacitásnak köszönhetően, ritkábban kell foglalkozni a beszerzésekkel. - Modern, lapadagolóval ellátott szkenner, és fénymásoló: DSDF tetővel ellátott nyomtatónak köszönhetően, akár 150 oldal duplexes fénymásolásra, és szkennelésre is képes, így rövidülnek a munkafolyamatok. Az egyedi dokumentum szeknnernek köszönhetően, gyorsul az egyéb igazolványok, és papírok szkennelése. - Nagy kapacitású papírtálcák, a lehető legtöbb: a 4db 500 lapos tálcáknak köszönhetően ritkábban kell feltölteni papírral a készüléket. Összegzés: A tintasugaras megoldásnak köszönhetően, nőt a nyomtatási sebesség, Csökkent a TCO (az egy oldalra vetített) költség, illetve közel 90%-al a készülék energia felhasználása. A karbantartás mentes készüléknek köszönhetően, nem fog plusz költséget okozni a jövőben, a dobegységek, és egyéb alkatrészek cseréje. Gyorsabb, okosabb, környezetbarát, és funkcióiban modernebb készülékkel, hosszútávú, kényelmes megoldást tudtunk biztosítani, a rendelőintézet számára.