HUNGAROTONER TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság

HUNGAROTONER TRADE Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Hungarotoner Trade Kft. 2010 óta van jelen az irodai szolgáltatások piacán. Három fő üzletággal igyekszünk ügyfeleink igényét kielégíteni, melyek közül a legmarkánsabb a nyomtatókellékek kereskedelme. A piaci igényeknek megfelelően foglalkozunk papír, író- és irodaszer kereskedelemmel, az irodai üzemeltetést kiszolgáló termékek forgalmazásával. Cégünk célja, hogy ügyfeleit a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesítse, ehhez nyújt segítséget a nap 24 órájában rendelkezésre álló weboldalunk, ahol kérhet ajánlatot, segítséget és megrendelését is bármikor elküldheti. Kollégáink szíves rendelkezésére állnak, akár csak információra van szüksége, vagy cége teljes -, az irodai munkához szükséges berendezésére, felszerelésére

Szolgáltatási rendszerünk része, minden nemű informatikai rendszer beszerzése.
Legyen szó monitor, notebook, asztali számítógép, vagy egyéb szoftverek beszerzéséről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő konstrukciót.

Temékeink

Esettanulmány

Szakorvosi Rendelőintézet
A rendelőintézetben több mint 90 fő végzi napi tevékenységét ami főképp Szakorvosi járóbeteg-ellátást lát el. Napi szinten több száz beteg ellátását biztosítják, ami komoly adminisztrációs terhet ró az intézményre.
Az árajánlat tételnél az megoldandó problémák merültek fel:
- Olcsó üzemeltetés
- Nagy igénybevételből kifolyólag nagy kapacitású kellékanyagok
- A lehető legkisebb karbantartást igénylő konstrukció
- Modern, lapadagolóval ellátott szkenner, és fénymásoló
- Nagy kapacitású papírtálcák, a lehető legtöbb



Az információk tekintetében egy EPSON WORKFORCE PRO WF-C879RD3TWFC RIPS SZÍNES MFP nyomtatót ajánlottunk.

- Olcsó üzemeltetés az új tintasugaras megoldásnak köszönhetően 40% -al csökkent a nyomtatási költség.
- Nagy igénybevételből kifolyólag nagy kapacitású kellékanyagok: 20.000 oldalas kellék kapacitásnak köszönhetően, ritkábban kell foglalkozni a beszerzésekkel.
- Modern, lapadagolóval ellátott szkenner, és fénymásoló: DSDF tetővel ellátott nyomtatónak köszönhetően, akár 150 oldal duplexes fénymásolásra, és szkennelésre is képes, így rövidülnek a munkafolyamatok. Az egyedi dokumentum szeknnernek köszönhetően, gyorsul az egyéb igazolványok, és papírok szkennelése.
- Nagy kapacitású papírtálcák, a lehető legtöbb: a 4db 500 lapos tálcáknak köszönhetően ritkábban kell feltölteni papírral a készüléket.

Összegzés: A tintasugaras megoldásnak köszönhetően, nőt a nyomtatási sebesség, Csökkent a TCO (az egy oldalra vetített) költség, illetve közel 90%-al a készülék energia felhasználása. A karbantartás mentes készüléknek köszönhetően, nem fog plusz költséget okozni a jövőben, a dobegységek, és egyéb alkatrészek cseréje. Gyorsabb, okosabb, környezetbarát, és funkcióiban modernebb készülékkel, hosszútávú, kényelmes megoldást tudtunk biztosítani, a rendelőintézet számára.



Weboldal: