Adatlap


Esettanulmány címe:
Vállalatirányítási rendszer bevezetése
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
művészet, szórakoztatás, szabad idő
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Heves megyei 25 főt foglalkoztató rendezvény szervező cég. A rendszerváltozás után alakult családi vállalkozáként indult, mára a területének egyik meghatározó cégévé nőtte ki magát. Szolgáltatásainak sokrétűsége miatt megkerülhetetlen szereplője az ágazatának. Folyamatos fejlesztésekkel és a legkorszerűbb gépek és szoftverek beszerzésével, magasan a versenytársai előtt jár.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Több mint 20 főre duzzadt a cég és a folymatos fejlesztések és gép beszerzések miatt a rendszerük egy már átláthatatlan és sokszor kis hatékonysággal működő óriási, a döntéshozótól nagyban függő, rendszertelen rendszerré alakult. Egy-egy folyamat sokszor 3-4-szer több időt vesz igénybe, amit a megrendelők még tolerálni tudnának, ezért egy olyan megoldásra van szükség, ami az egész cég működését, alapljaiban változtatja meg és egy optimális működési mechanismust eredményez.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Cégünk a Microsoft Business Centrál vállalat irányitási rendszerének bevezetését javasolta. A program összeköti a vállalat részlegeit úgy, hogy a csatlakozási pontokon, minden releváns adat pontosan a folyamat következő szereplő inputjához csatlakozik. A rendszer bevezetésével optimalizálódnak a folyamatok és a rendszer folyamatos fejlesztésével egy hosszútávú megoldást kínálhatunk a cég további fejlődéséhez és zavartalan működéséhez.