Pc Bázis Global Korlátolt Felelősségű Társaság

Pc Bázis Global Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk informatikai és megfigyelő rendszerek telepítésével és üzemeltetésével foglalkozik.

Temékeink

Esettanulmány

Heves megyei 25 főt foglalkoztató rendezvény szervező cég. A rendszerváltozás után alakult családi vállalkozáként indult, mára a területének egyik meghatározó cégévé nőtte ki magát. Szolgáltatásainak sokrétűsége miatt megkerülhetetlen szereplője az ágazatának. Folyamatos fejlesztésekkel és a legkorszerűbb gépek és szoftverek beszerzésével, magasan a versenytársai előtt jár.
Több mint 20 főre duzzadt a cég és a folymatos fejlesztések és gép beszerzések miatt a rendszerük egy már átláthatatlan és sokszor kis hatékonysággal működő óriási, a döntéshozótól nagyban függő, rendszertelen rendszerré alakult. Egy-egy folyamat sokszor 3-4-szer több időt vesz igénybe, amit a megrendelők még tolerálni tudnának, ezért egy olyan megoldásra van szükség, ami az egész cég működését, alapljaiban változtatja meg és egy optimális működési mechanismust eredményez.
Cégünk a Microsoft Business Centrál vállalat irányitási rendszerének bevezetését javasolta.
A program összeköti a vállalat részlegeit úgy, hogy a csatlakozási pontokon, minden releváns adat pontosan a folyamat következő szereplő inputjához csatlakozik. A rendszer bevezetésével optimalizálódnak a folyamatok és a rendszer folyamatos fejlesztésével egy hosszútávú megoldást kínálhatunk a cég további fejlődéséhez és zavartalan működéséhez.