Adatlap


Esettanulmány címe:
Gasztro Operation Consulting - amg.hu honlap készítése és netes megjelenés biztosítása
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Ügyfelünk, az Ami Még Hiányzik Gasztro Kft. 2014-ben alakult. Létrejöttük célja, hogy eljuttassák partnereinkhez azt a szolgáltatást, „Ami Még Hiányzik”. Több éves tapasztalattal rendelkeztek a vendéglátóipar és technológia területén. Az eltelt 5 év alatt formálódtak és fejlődtek, így alakult ki jelenlegi tevékenységi körük és arculatuk. Céljuk az, hogy szakértelmükkel biztosítsák az ügyfeleik által működtetett vendéglátóipari és kereskedelmi egységek technológiai, minőségi és élelmiszerbiztonsági követelményeknek való megfelelését. Ennek érdekében partnereik projektjeit a konyhatechnológiai tervezési fázistól a megfelelő gépek kiválasztásán át az engedélyezési eljárásig támogatják. Ehhez a működéshez kérték fel a Weblapgyár Kft-t arra, hogy biztosítsuk a professzionális netes megjelenést, egyúttal teljes körű szolgáltatást nyújtva a biztonságos működéshez.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Minőségi honlap kialakítása Új ügyfelek számára informatív tartalom elhelyezésének a biztosítása, meglévő partnerek számára elérhető információ az újdonságokról. Igényként fogalmazódott meg, hogy a tervezéstől a kialakításon keresztül a működtetésig, teljes körű szolgáltatás biztosítását nyújtsuk (honlap, tárhely, domain ügyintézés).
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Akciós csomagunk biztosította az igények kielégítését, a teljes körű folyamat menedzsmentet és a szolgáltatások egy kézben tartását (honlap kialakítása, tárhely biztosítása, domain ügyintézés és ahhoz kapcsolódó levelezés) ELŐNYÖK Látogatott, informatív honlap Erősebb marketing támogatott jelenlét az ágazati piacon A versenytársaknál magasabb minőség megjelenítése Digitális jelenlét Új ügyfélkör akvizíciója