Weblapgyár Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Weblapgyár Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Digitális szolgáltatások nyújtása, netes megjelenés biztosítása.
Honlap készítés és tárhelyszolgáltatás teljes körű ügyintézéssel, domain foglalással és kezeléssel.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk, az Ami Még Hiányzik Gasztro Kft. 2014-ben alakult. Létrejöttük célja, hogy eljuttassák partnereinkhez azt a szolgáltatást, „Ami Még Hiányzik”. Több éves tapasztalattal rendelkeztek a vendéglátóipar és technológia területén. Az eltelt 5 év alatt formálódtak és fejlődtek, így alakult ki jelenlegi tevékenységi körük és arculatuk.
Céljuk az, hogy szakértelmükkel biztosítsák az ügyfeleik által működtetett vendéglátóipari és kereskedelmi egységek technológiai, minőségi és élelmiszerbiztonsági követelményeknek való megfelelését. Ennek érdekében partnereik projektjeit a konyhatechnológiai tervezési fázistól a megfelelő gépek kiválasztásán át az engedélyezési eljárásig támogatják.

Ehhez a működéshez kérték fel a Weblapgyár Kft-t arra, hogy biztosítsuk a professzionális netes megjelenést, egyúttal teljes körű szolgáltatást nyújtva a biztonságos működéshez.

Minőségi honlap kialakítása
Új ügyfelek számára informatív tartalom elhelyezésének a biztosítása, meglévő partnerek számára elérhető információ az újdonságokról.
Igényként fogalmazódott meg, hogy a tervezéstől a kialakításon keresztül a működtetésig, teljes körű szolgáltatás biztosítását nyújtsuk (honlap, tárhely, domain ügyintézés).
Akciós csomagunk biztosította az igények kielégítését, a teljes körű folyamat menedzsmentet és a szolgáltatások egy kézben tartását (honlap kialakítása, tárhely biztosítása, domain ügyintézés és ahhoz kapcsolódó levelezés)

ELŐNYÖK
Látogatott, informatív honlap
Erősebb marketing támogatott jelenlét az ágazati piacon
A versenytársaknál magasabb minőség megjelenítése
Digitális jelenlét
Új ügyfélkör akvizíciója