Adatlap


Esettanulmány címe:
Együttműködés, országokon földrészeken át
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
A saját területén több országot, földrészt érintő projekten, projekteken dolgozik, melyek egy új technológiát terjesztenek el a hulladék mentesítésre zöld energia és alapanyag pl. szintézis gáz -> energia a másképpen nem hasznosítható hulladék energia (ami már hulladékból nyert) akár közvetett módon bio paradicsom, paprika készül a (Természetesen a növénytermesztés energiai igénye az, ami így biztosításra kerül).
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Egy új technológia a kapcsán több 10 helyszínen (több földrész (Európa, Afrika, Ausztrália) több országában zajlanak projekt előkészítések, tárgyalások, szerződéskötések. Sokrétűen, sok szinten zajlanak a munkák, egyeztetések tárgyalások. Ezt kell követni, kezelni kézben tartani, s nem utolsó sorban eredményesen lebonyolítani. Erre az MR&TM System (MRTMS) lett a választott, mára már bevált megoldás.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Az MRTMS több komponensű moduláris, igény szerint okatatásokat is tartalmazó rendszer. Az MRTMS miatt minden résztvevő értesül minden feladatról, kérésről és az azokkal kapcsolatos változásokról, melyben érintett/érdekelt. Az MRTMS megoldja a feladat és dokumentum valamint folyamatkezelést, a valósidejű értesítést (természetesen a levelezést) is. Láthatóak a feladatok, alfeladatok, a felmerülő problémák. A teendők dedikálhatóak határidővel és prioritással láthatóak el. Az összefüggések grafikus áttekintése, a határidő figyelés, s az egyéb metrikák lehetővé teszik az átlátást, és az időben történő beavatkozásokat. Az MRTMS eredményeképpen az éveken átívelő, cserélődő szereplőkkel zajló események ma már látható folyamatok. Ezek a folyamatok követhetőek, előrehaladásuk érzékelhető, és nem utolsó sorban a vártnál kisebb adminisztrációs létszámmal kezelhetőek. A részletes jogosultsági, hozzáférési rendszer teszi lehetővé, hogy mindenki csak akkor és csak azt lássa amikor szerepe, feladata szerint szükséges.